Sunday, December 10, 2006

Kis Guzelleri

cizgi film karesi gibiler degil mi, uc ahbap cavus camasir ipimde koyu sohbette:) oysaki hava buz, yerler buz. arabam donmus, otobus yokmus, poposuna guvenen yururmus... kime ne.

kar beyaz olmasaydi, zerafeti mavinin yaninda artmasaydi da hala bunca sevilip sayilir miydi?

7 comments:

pinomino said...

mor koyuncum ne güzel çizmişsin..bu arada hangi konuda doktora yapıyorsun? umarım sanat ile ilgili bir konudur..en kısa zamanda yeniden uğrayacağım:) sevgilerimlee

MorKoyun said...

selam Pinocum hosgeldin, yeni saclarin hayirli olsun:) sanattan sayilir mi bilmem ama ben boyalarla kalemlere ici giden doktor adayi bir gida muhendisiyim:)senin kendi isinde buyuk patron olmani bekliyorum ki gelip cizer olarak is istiyim;)sevgiler..

pinomino said...

:))
tabi canım mühendislere kapımız her zaman açık:)

MüjdeAlgül said...

Çok şekerlermiş ciddeen^-^

emelo said...

beyaz en guzel renk, ama yanina mavi ve kirmizi cok yakisiyor, haklisin.

Cok sirinler, mandalcik mi onlar?

Biz florida'da yasiyoruz ve havadan hic sikayetci degilim, ama benim bile canim kar istedi...

MorKoyun said...

Tesekkurler Mujdecim, gecmis olsun tekrar..

Emelcim hosgeldin, Floridadan sikayetci olan var midir acaba:) kisa donemler icin kar ideal, hani yagsin oynayalim yuvarlanalim sonra erisin bitsin benim temennim bu:))
Evet bunlar Pasabahcenin yetiskin oyuncaklari, ikinci caylar gelirken bardaklar karismasin diye ilistirilen cay mandallari:)

emelo said...

Ay yerim ben onlari..

Kisi guzel de yazi berbat Floridanin.. Dunyadaki en nemli ve sicak yer, disari cikinca gozlukler bugulanabilir - dikkat!