Thursday, February 22, 2007

Seyir defterimden gecikmeli yayin


Ocak 1 , basa donus

4 sene once NewYork havaalanina inmemle odumun patlamasi bir olmustu. iki buyuk tonbaligi kivaminda bavulum elime verilmis ic hatlara gitmek uzre alt kata gonderilmistim, salakligin talihsizlige karismasiyla terminal degistirirken kendimi binanin disina cikarmis bilahare geri sokmak icin cok cirpinmistim. hey gidi gunler diyorum simdi guvenlikten gecerken halime soyle bir bakip, su hayatta alisilmayacak sey var mi ki?

ucagim rotar ustune rotar atarken ve ustumde yeni parfum sikacak yer kalmamisken, kendime ucak manzarali bir kosede mekan ayarladim, gecikmis yilsonu ozeti yapiyorum. koskoca bir yili arkasindan iki kelam etmeden gondermek olmaz ki…

genel olarak yeni yildan pek beklentim olmaz benim. beklememelisin ki bir seyi, gelmeyisine uzulmeyesin. olur da gelirse o zaman cok sevinirsin. zaten dogum tarihi maziye gomuldukce beklenti listesi de maneviyat uzerine doseniyor. saglikti huzurdu afiyetti dunya barisiydi falan fistik derken kendimi eksilmeye yuz tutanlarin daha da eksilmemesi icin istek yaparken buluyorum…

ugurlar olsun 2006. yeni yil da senin gibi mulayim olsun, iyi suprizler bulundursun. aglatmasin, yormasin, huzursuzluk yaratmasin. buyuk odulde gozum yok, yan cebime amorti konsun…

9 comments:

Sanem said...

Kelebek cok hos olmus :)

Anonymous said...

Kim icat ettiyse su blog isini sagolsun, okudukca mutlu oluyorum seni.

Selen said...

Merhaba sevgili MorKoyun,
Ziyaretin için çok teşekkürler.Ben de dün siteni gezerken büyük keyif aldım ama yazmaya fırsat olmamıştı. Kısmet bugüneymiş.. Hele ingilizce sayfandaki resimler süper. Sen çiziyorsun değil mi?
Bu arada NY havaalanından bahsetmişsin ya, benim de Amerika'da bir master maceram oldu bilirim o heyecanları ve sonrasında vay be ne diye bu kadar korkmuşum ki dediğin alışmışlık hallerini, sonra da geriye baktığında keşke bir daha gidebilsem dediğim özlemleri :) Bu da işin dipnotu..
Hoşgeldin bloguma, tanıştığımıza çook memnun oldum ;)
Sevgiler

Tuuce said...

selamlar, Ankara da gunesli gecen gunlerin ardindan kasvetli bi hava oldugundan mi bilmem bugun ne oldugunu bilmedigim birseylere ihtiyacim vardi belki internette bulurum diye bilgisayarin basina gectim ve masada duran nergisin kokusun aldim nedendir bilinmez aklima siz geldiniz:) hemen sık kullanilirlardan mor koyuna girdim...
bugun aradigim sey siz ve yazdiklarinizmis cok tesekkur ederim...

Ferhanca said...

Doğru söylüyorsun yazdıklarının hepsi doğru .. Gelen yıllardada iyi ve güzel şeyler gelsin .. sevgiler..Ferhan

Anonymous said...

Sulunun da söylediği gibi icat eden sagolsun :)

Ben de çok mutlu oluyorum yazılarını okudukça...Sabahları ilk işim oluyor sık kullanılanlardan açmak sayfanı ve o büyülü satırları bir solukta bitirmek.

Yeni yıla girerken ben de çok bi anlam yüklemiyorum,ne de olsa kendiliğinden oluşuyor o zamana ait planlar ve dilekler.Huzur ve sağlık dilemek en güzeli oluyor sadece.

Bir de yine teşekkür ederek bitirmek istiyorum, yazıların için. O büyüsü hep sarsın bizi...

MorKoyun said...

Sanemcim tesekkur ederim, bir kosede yarim kalmisti ev ziyaretimde bitirdim, ben de cok sevdim:)

Sülücüm, ben de yazdikca cizdikce en cok siteye ekledikce bir de yeni yeni insanlar ve yazdiklarini kesfettikce mutlu oluyorum. ama cok pohpoh yapmayin kizariyorum:)

Selam Selencim, bazilarinin fikirleri benim olmasa da cizimler ve resimler benim evet:) ben de tanisikliga memnun oldum, sevgiler..

Ankaranin kasvetli havasindan yakinan siirsel canim arkadasim, Tugcecanim, olmaz ki oyle huzunlu huzunlu, beni ozlediysen merak etme gelicem yine;) hem nergis beni fena yapar bilmem kasten mi yazdin?:) tez duzelesin, kendine gelesin, cok cok operim..

Ferhancim sana da sevgiler, ayrica blogun ne kadar guzel olmus cicekli desenli..

Sevgili Zuzu, olmuyor boyle pohpoh gercekten kizariyorum:) surekli gelip okudugunuz bir ustune yorum biraktiginiz icin ben tesekkur ederim. hem, zevkle yazip cizdiklerim, paylasinca mutlu olduklarim, misafirleri de mutlu etsin ben daha ne isterim:)

Daphne said...

:) biliyor musun bende ilk defa bu sene yeni yildan bir beklentim olmadigina karar verdim. beklentim olmasin ki gelen hersey beklenmeyen bir supriz olsun. tabii iyisinden olsun. bak yine de biseyler bekliyoruz di mi :)

MorKoyun said...

Daphnecim her ne kadar beklemiyoruz desekte bu isin teorik kismi bence de, pratikte isler oyle yurumuyor:) cok sukur teselli mekanizmalarimiz iyi calisiyor;)