Thursday, August 16, 2007

Vesikalik poz tedirginligi

Ziyaret amaciyla bolume gelmis, bir basima yayildigim ofisimdeki bos masaya iki gun once yerlestirilmis Cinli hanimteyzeyle, bildigim bilmedigim var olan butun dilleri kullanarak iletisim kurmaya calisiyoruz. Bu sabah, elimi attigim ic kapi kolunu kendime cekerken, hapsuran teyzeye refleksle 'cok yasa' dedim (bless you). Kapi arkamdan kapanirken iceriden 'ben de seni ozleyecegim' (I'll miss you, too) cevabi geldi ve geri donup aciklamak icin artik cok gecti. Koridoru kikirdayarak gectim. Asansorde kendi ilklerim geldi aklima. Kimbilir ben kimlere ne hallerde hikayelik malzeme oldum...

17 comments:

EKMEKÇİKIZ said...

Mor K.cığım,
Bu vesikalık poz yeni alınan yağlı pasteller eşliğinde mi verilmiş?
Pek güzel!
Fekat bir sorum olacak; biz daha ayın 16'sı olmamışken, sizin oralarda ayın 16'sı hiç olmaz. Di mi? Yoksa siz melmeketa geldiniz de, tarih ayarınız ondan mı şaştı?
Oh, sordum, kurtuldum.:))

MorKoyun said...

EkmekciK.cigim gozunuzden tarihin kacmamis olmasini tebrik ediyor film ve dizilerdeki mantik hatalarini takip eden ve hatta yakalayip listeleyen insanlardan biri olabilme ihtimalinizi merak ediyorum:)))
Evet resim yeni pastellerin denemesiydi, kendimi makyoz gibi hissettim:) Resmi bir kac gun once post etmistim, yayimlarken tarihi bugunun tarihi oldugunu dusundugum 16'sina degistirdim, meger 15 imis:)(Boyle de suur sahibiyim:))
Buradaki cilemi henuz doldurmadim, bir kac gune gelecegim;)

HMF said...

Mor Koyun:)ne kadar guzel vesikalik cizmissin kendini. self-vesikalik-portre..hihihi:)tam supermis..

Esra said...

Oldum gulmekten :-))))

Anonymous said...

cok guzel cikmis bu ablanin vesikalik resmi:) adi var mi peki?

B5 said...

Sennelierler mi? Guzel karistirmissin renkleri :)
Sen bir de Ingilizce ve Fransizca'yi esimden dinle, keyfin yerine gelir ;)

Daphne said...

muhahahahhahahaha....senin şu çinli teyze ile bütün bir gününüzü izlemek isterdim, çok merak ettim. Dönüşünde webcam götür ofise :P

Memlekette dikkatli ol, gittiğin yere tabağını çatalını bardağını götürmeyi unutma :) Ben geldim memleketteyim, karşımda rengarenk ışıklandırılmış boğaz köprüsü manzarasına karşı yazıyorum bu satırları...sözlerimi burada noktalarken - ayrıca inekler çok güzel - seni yanaklarından öperim...

muhahahaha, ah çinli teyze sen çok yaşa e mi :)))

Anonymous said...

I will miss you, too.

Anonymous said...

Pardon adimi yazmayi unuttum - I will miss you, too.

Sanem said...

Çok güzel, kaşlara ayrı bayıldım ;)

Selen said...

:))))))))))
Kikirdiyorum mor koyuncum...

MorKoyun said...

Hidroksi, resmin fotografini iyi cekememisim, orjinali aynen vesikalik, kosede de Baydas (Ankara'nin Zumrut'u) yaziyor:)

Hosgeldin Archisugar, tanistigimiza sevindim:) Ben de cok guldum ama dagilan karizmami nasil toplarim bilemiyorum:))

Ablanin adi henuz yok Pelincim, eski usullere gore hele bir onemli is basarsin, yigitlik gostersin o zaman isim buluruz:)) Temkine olabilir mesela:)

Evet yeni boyalar b5. Italyan aksaniyla butun diller eglenceli dinlenir eminim, hata da yapsa farkedilmez:)

Ben de seni operim Daphnecigim ama beni optugunu yazmadan once muhtemelen beni dusunmusken araya ineklerin guzelliginden bahsetmen umarim manidar degildir:))) Ayrica catal tabagimi goturup, mueeseseye guvenmeyen kilcik musteri profili cizemem:) Ama sen dikkat et, 24 saat telefonlu destek hattindayim unutma:) Iyi eglenceler..

Ben de ilk anonimi Cinlihanimteyze sandim be Sulucan, hani ofiste benim vesikalik resmi post ederken gordu de takip mi etti diye:)) Malum iliskimiz degisik bir seviyeye tasindi artik:)))
Goflet getirim mi sana?

Kaslari fazla inceltmiyoruz Sanemsan dogallik sart:) Resmi Kazim'a bir gostersen diyorum, hayirli kismet olabilir ona:))

Ben de Selencim ben de, muhtemelen Cinlihanimteyze de, cattik sapiga diye:)))

YILDIZNAF said...

Mor Koyun,
Seni su aralar rahatsiz etmeyim diye baska blogger'lara sordum ama pur telaslarindan olacak cevap alamadim. Su icindekiler kismini nasil olusturabilirim; yardima girip baktim ama isin icinden cikamadim ben :(

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

:))))))Sanemin blogunda gördüm yavuklusunu. Pek yakışmışlar. Allah mesut etsin.:)

Timur said...

bi dakka , ben bu kızı tanıyorum :)
linklerden birinde vardı
evet evet vardı
neydi adı bu hatunun

MorKoyun said...

Yildiznaf'cim, gecikmis cevap icin kusra bakmazsan kendi cozum yolumu belirteyim:) Ben Arsiv adinda bir baska blog kapatip, icerigin her bir basligini yeni bir post gibi yayimliyorum. Bilmem yardimi dokunur mu? Kolay gelsin..

Amin Incegulcugum:) Kismetin nerden cikacagi belli olmuyor gordugun gibi:)

Biz Temkineyi uygun bulduk Timurcan ama baska hangi bloglara konuk oldugundan haberim yok, malum bu siralar evdeki kabile hayatindan ziyade mesgalem yok:) Biliyorsan sen soyle nerede gordun:)

Anonymous said...

Brisbane hosts a number of backpackers' hostels for the budget-minded outdoor enthusiast in addition to an abundance of hotels.. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]http://www.mulberryhandbagssale.co.uk[/url In accordance to Leszczynski, the study has proven that our body does identify/make out the low-level of radiation given out by cell phones and therefore reacts to it.. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose chilliwack[/url] Swfcckwvi
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora bracelets sale[/url] Vrnehnyrr [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose online[/url] sepmgomya