Monday, September 03, 2007

Pek icli kofte

Ben boyle guzeldim, gerisi falan filandi. Kofteler kadar afiyetti gunler, kofteler gibi sayili. Gecip gitti, alisamadan bitti. Damagimda tadi, tadini hatirladikca mideye agirligi kaldi. Tepsiden uzaga dusmus kofteyim yeniden. Icli mi icli...

11 comments:

Sanem said...

Hosgeldin, iclenme ama ya, surda ne kaldi ki...

HMF said...

hosgeldin:)

Herbert said...

enteresan olmuş köfteler, nasıl bu, fırında mı pişiyor

YILDIZNAF said...

Ayrilacagiz ki tepsiden, tekrar kavusalim Mor Koyun...Hem her ayrilik yeni bir kavusmadir diyerek tadini cikaracgiz hayatin...Boyle gelmis boyle gidecek, uzme tatli canini sen...

sunrise said...

Hosgeldin ama ne kotu degil mi donmek? Bir haftada kendine gelemezsin sen simdi. Her sey kotu kokar, insanlar anlamsiz gelir, falan filan. Ben soyle bir cozum buldum kendime; eger ABD ye gelmeseydim ailemle(anne babamla) bu kadar kaliteli zaman geciremezdim diyorum. Cunku bayram seyran derken hep ayri yerlerde tatil yapiyorduk, simdi kesintisiz iki-uc ay birlikte olabiliyoruz(tabii ben evliyim, sen bekar; degil mi?) Of of, yani uzulme daha fazla diye soyledim.

MorKoyun said...

Hosbuldum Sanem, iclenmem kalana degil telafisiz gidene;)

Hosbuldum kardesim, resimlerin gostermiyor kendini birincisi, ikincisi bir yas daha yaslanan adam bunca gobegi atar mi?:)

Hello Herbert, bunlar kaynar suda 5 dakika haslaniyor, renkleri degisip kendilerini suyun yuzune vurdular mi pisiyorlar, damak yana yana sicakken yeniyorlar;) Icleri bildigin icli kofte harci lakin bulgur incecik, degisik, altin degerinde:)

Haklisin Yildizcim teoride ancak uygulama sasiyor bazen:) Ozellikle dugun dernek sirasinda kabile hayatina alisan bireylerin bu yalniz hayata donusu hirpaliyor. Gecer tabii, gececek, hep gecti;)Sevgiler..

MorKoyun said...

Mecburiyetler ve biriken isler insani agzinin tadiynan jetlaga bile birakmiyor Sunrisecim, geldim kendime hemen:) Dogru diyorsun evdeyken odamda kendi cumhutiyetimi ilan etmis yasayan ben artik sayili uc bes gunumu salonun demirbasi olarak geciriyorum:) Ve ayrica tesellin icin tesekkur ederim, bekarim ama guvenilir kaynaklardan (gelinin ayakkabisinin alti)edindigim bilgiye gore medeni halimi her an degistirebilirim:)))

evinkedisi said...

Hoşgeldin Mor Koyun'cum, Mahmut'cum :) :)

Daphne said...

"ayrilik" sarkisi geldi aklima benim, sen her ne kadar "ben burda guzelim falan filan" desen de!

hosgeldin morkoyunum, umarim cok guzel gecti tatilin, umarim susuzluktan kokusmadin oralarda :)

ben tatilimin 2.etabindayim :) evet Istanbul'uma kavustum.

hee bu arada istedigin yemek fotosunu koy sekerim hepsi bir tik kadar yakinimda nasilsa :)

ayrica sana bi mesaj atmistim sarkuteri urunleri ile ilgili ama cevap gelmedi senden :(

artiiii ilk tahminin dogruymus :)

Anonymous said...

mutfak mufettisinin ellerine alistik biz. el modelini geri isteriz.

Blog Jandarmasi - Muhafazakar ziyaretci

MorKoyun said...

Hosbuldum Kedicim, Mahmut bana yakisiyor degil mi?:))

Defnecim haklisin cevap veremedim son soruna ama mesaj oyle bir zamanda geldi ki, cesitli azinliklik gruplari calip oynamakta idi ortamda:) Kusuruma bakma diyecegim ama zaten sen bildigini okumussundur muhtemelen:)
Tatilin kalan kisminin keyfini cikar cikarabildigin kadar ve de ayrica oglan da bizim kiz da:)


Mutfak mufettisinin elleri neyle mesguldur kimbilir simdilerde Jandarmacim, kofte mi acacak bize?:) Hem nesi varmis bizzat benim French manikurlu ellerimin??