Thursday, November 22, 2007

disimdeki yesil sey

Bizzat kendi yazdigim milyonlarca satiri okuyorum tek tek, tekrar tekrar. Kendi kendimi bu kadar bayabilecegimi tahmin etmezdim. JellyBeanler bile uyuklamaya care degil. Kendi kelimelerime yabancilasip, kaptirmis okurken, danismanimdan beter, orayi burayi cizip, kenara koseye, duzelt, acikla, yok artik, salladin mi, kaynak nerde??, hadi len, helal olsun benzeri notlar dusuyorum. Acikli tabi. Ama o kadar da degil. Demek ki bunca senenin sonunda ogrenci yetistirebilecek pisikopati mertebesine ermisim. Hatta bundan zevk alir hale gelmisim. Resimdeki mozayik calismasini da, uretici sirkete gonderecegim ozgecmise ekledim. Belki faydasi dokunur. Hic deneyimin yok diyene, cok yemisligim var ispati olur... (baslikla ilgili link)

8 comments:

Moonish (moonsun) said...

Su Jelly Bean'ler hakikaten cok fonksiyonlu, mozaik calismasi yapmak aklima gelmedi ama bende cam bardaga doldurdum ve dekor olarak kullaniyorum evimin nacizane bir kosesinde :P

MorKoyun said...

Vampir kardesim, birak jellybellyleri de ne isin var bu saatte uyanik onu soyle:)

Moonish (moonsun) said...

Avlaniyorum efenim, gece ucusundayim :P Birazdan gunes dogunca eli etegi cekecegimdir :)

ayçobanı said...

Saniyorum bu jelly bean'leri senin mozaik calismanda görmeyi, dilimde, damagimda, midemde ya da disimde görmeye, tatmaya tercih ederim.

Demek artik "kirmizi kalem" mertebesine geldin ;) Tebrik ediyorum, en kisa zamanda mertebenizde olmayi kendime diliyorum. Jelly Bean'siz olmuyor diyorsan vay halime o zaman!!!

MorKoyun said...

Hayirli avlar kardesim, mezun olunca ben de gece aleminden eli etegi cekecegim:)10 dedimi uyuyup, sabah shine and rise olmazsam, yogaya baslamazsam ne olayim:)Bu denli gece hayati bozuyor sagligi, gunese bakamaz oldum:))

Olur olur Ayca, Jelly'siz de olur ama bunun guzelligi bir oyuncakli nasil desem bir aromayi tahmin etmeceli, ikili uclu besli yedikten sonra degisik aromalari farketmeceli filan olusundan:) Yine de yemem dersen yerine smoke aromali badem, findik fistik veririz, zihnin acilir, uykun dagilir:)
Ben de tez zamanda kurtulmani diliyorum, en az hasarla:)

Anonymous said...

Jelly Bean'leri paketi direk ağzıan dökerek yiyen kocişi olan Edi bu yazını Ömiye yolladı cnaım çekti yapılır mı be bu bana nidaları ile aradı direk sen çok yaşa emi :)

MorKoyun said...

Gonderelim burdan apla?;)
Jellybeanli bavul ticareti hic fena fikir degil:)

Jen said...

I see you were working hard...