Friday, March 18, 2011

bloguma dokundum

gozler aydinmis, blogspot yasagi kalkmis. sevinelim mi? esegi kaybettirip buldurana tesekkur mu edelim? ortadaki ayibi temizleyen gozler daha iyisi kafalar aydin olsun bana yeter.

ben bu saatten sonra ancak, paldir kultur baska blog adresine tasinmak icin blogunu kurcalayip zarar veren, hatta yok eden, belki de DNS ayari degistirecem diye olmadik ayarlari kusa donduren girisimci bloggerin hakkini sorarim.

arayan olursa bardagin bos tarafindayim.

10 comments:

Nihan said...

vallaha bardağın boş tarafı demeyelim ona. haklısın düşündüklerinde. kaybedilen şeyler çok...

incredo said...

Merhaba blogspot merhaba morkoyun =)

MorKoyun said...

mesela ben tasinan bloglarini yeni adreslerini kaybettim:) bunun blogspotla alakasi yok bizzat kendi usengecligim ama olsun:)

donusumun bloglarin acilmasiyla alakasi yok aslinda. daha once de belirttigim gibi benim kafam gunes enerjisiyle calisiyor:))

incir said...

bilge buraya yazıyorum ki görebilesin diye:)

bugünlerde bir makine almam gerekirken en şahane fotoları çeken bu makinenin modelini yazar mısın lütfen.
Eğer bu makinen profosyonel ve büyük makinelerden ise bana şu herkeste olan ama çekim kalitesi çok iyi bir dijital makine önerir misin?Ve alırken nelere dikkat etmem gerektiğini de yazar mısın?Mesel merceğinde "zoom" değil "carl zeiss" yazanı tercih et derler,ne derece doğru?
Bilgilerine ve önerilerine ihtiyacım var canım.
sağol
Nur

Sacramento Muhabiri said...

amaneeey son zamanlarda aldigim en guzel haber bu. Morklite'i hic sevememistim zaten, fotoraflar iyi de ne dedigi anlasilmiyor "ask me" falan diyor ama cevap veren yok ki.

MorKoyun said...

canim nasil bir soru sordun da cevap alamadin? o dedigin daha cok bu blogda oluyor, bak Incirhanim sormus yillar once hala cevap yok.

Sevgili Nur, malesef bir sure sehirdisindaydim, makinamin modeilini bile hatirlamiyorum donunce ayrintili yazarim. Kendisi bir Canon, rebel xi filan olmasi lazim ama atiyor da olabilirim. Ben eskiden Nikoncuydum, sonra uretim hatali bir modeli elimde patladi Canona dondum. Arada elden bir de Pentax gecti ki bahsettigin supersonik Leica lens onda var idi. Agirdi hantaldi ancak cok guzide fotolarimiz oldu beraber. Simdilerde yeni hafif bir modeli daha cikmis, guzelimis diyollar.

www.dpreview.com'u didiklemeni tavsiye ederim, aradigin hersey (yorumlar, cekilmis fotolar, karsilastirmalar, lensler) orda.

Muhabir guzeli, o 'ask me' soyle calisiyor. Uzerine tikliyorsun, boylelikle benim sana soru sormam gereken bir soru oluyor, ustune basan sensin zira:) E mesaj bos gitmesin diye sen de biseyler sorabilirsin. Sor gonder bakalim noluyor:)

Bana bi tursu tarifi gelecekti yalan oldu, aloooo??

E.T. said...

Morkoyun evine hosgeldin! Sakremento muhabirine katiliyorum, acikcasi Morklite'i bende pek tutmamistim, hani buranin sicakligi yoktu yani. Morkoyun bu arada ben koyunlar diyarina goc ediyorum, yeni zelandanin yesilliklerinde otlayan koyunlarla arkadaslik yapicam artik, onlara komsucan olucam :)

MorKoyun said...

Hemencecik mi tasinmalar? dur mail atayim ben sana. deprem olduydu orda, gitmez artik diyordum ben, yanilmisim, kurcalamadan rahat etmeyecen belli ki:)) ne bicim de gezersin sen simdi orda...

bir tek seveni yokmus megersem garipin:) benim de yeniledigim yok zaten, hava hala acayip soguk ellerimi cebimden cikarip foto cekesim filan yok:)

bi dilay said...

Meraba Morkoyun, bilmiyorum bu yazimi okyabilecek misin.. blogum gunlerdir ulasilamaz halde! Yani soyle ki girebiliyorum, yazi yazabiliyoum ama yayinlayamiyorum! Yorum da yapamiyorum normalde o yuzden bu mesaji gorme ihtimalin belki de yok. Yeni biseyler oldu mu, bi bilgin var mi diye sormak istemistim aslinda..

MorKoyun said...

Selam Dilay, gorebiliyorum evet evet gorebiliyorum yazdiklarini:) Yeni biseylerden haberim yok, en yani haber calkantisi HilalCebecinin pampisleri bildigim kadariyla:)) Sahsi teknik sorunlar yuzunden giremiyor olabilirsin belki kurcalamya devam et derim ben, sevgiler...