Tuesday, January 16, 2007

bir tatli huzur resimlerine devam..


kadikoyden dolmusa binerken


marti kanadindan gun batarken

tavsan niyetinden sohbet ederken

vapur kenarindan saclari ruzgara savururken..

Ve akabinde hayatimin en hakiki grip virusunu kapmis yatalak konumda kaderin boylesine soylenirken diyorum ki: kiyi bucak sehre tupsuz dalisa vakit yok belki ama insan yine de her kose ve kenardan baska tat aliyor bu sehirde.

16 comments:

Kaan&Canan&Atilla said...

Sevgili komşum geçmiş olsun. :( Sevdiklerinin yanında olmak iyileştirir seni çabucak :) Buralarda da kardan göz açılmıyor ama fotoğrafların sayesinde benim içim açılıdı. Sağlıcakla kal Bilgecim...

B5 said...

O sehri bilenler her detayindan zevk alir : )

Hastalanmana üzüldüm..Gecmis olsun Mor-koyuncuk... :(

Resimlerde yine guzel detaylari almissin..
Son resime biraz daha bakarsam aglamaya baslayacagim. O denizin dalgasi öyle tanidik ki, baska hicbirine benzemiyor..
Sanki suyu baska, rüzgari baska..

derbay said...

Geçmiş olsun...

Ve İstanbul'un sakinlerine selam olsun.

İşten kaytarmış da sokak sokak, iskele, vapur.. Avlu, bank.. gezmişim gibi hissettim kendimi.

Anonymous said...

ben de baktım fotoğraflara ama; ne bir hislenme,ne bir özlem...

keh keh!...

the anonymous
really rottens dönem sponsoru, erol taş ruhunu yaşatma derneği saymanı

Anonymous said...

Mor kuzucuk, senden yemeni istedigim seylerin listesini yolluyorum, yemeden gelme, bir de rapor tut ayni lezzette mi yoksa bozulmus mu?
1- Beyti (mumkunse HD'de)
2- Kunefe (Tatlises Lahmacun'da)
3- Ulker dokuz kat gofret (muzlu)
4- Eti Basak Biskuvi (cayla)
5- Hosta ekmek arasi doner
6- Uludag gazoz
7- AAAL karisik tost
Tesekkur ederim, yemis kadar oldum.

Punto said...

Önemli olan galiba nereye baktığın değil neyi gördüğün.İnsan çalışırken gözü hiç bir şeyi görmüyor. Emekli olunca arada bir dolaşıyorum ve yeni yeni güzellikleri fark ediyorum. Sizlerin genç yaşta bu güzellikleri görmeniz çok güzel.

Anonymous said...

AAAL karışık tost?? Ketçap yerine salça ve biftek kıvamında kalın bir salam dilimi lazımdır....üstü kıtırdamış yuvarlak hamburger ekmeği ile yapılır, dikdötgen kesilmiş samanlı kağıt ile servis olunur...

elma+Z said...

cok gecmis olsun:(
harika goruntuler yakalamissin...

MorKoyun said...

Gecmis olsun dileklerine tesekkurler, hala hazirda etrafimda aileden pervane ordusu varken grip tadindan yenmez bir hale geldi nerdeyse:))

Komsucum kis haberleri galiyor kulagima, soruyorum global warming sadece Nisantaslilari mi?:)

b5cim, oncelikle Livornoya gitmeden beni evlat edinmek istermisiniz diye sormak isterim, kose yastigi olurum ben sesim cikmaz:) aslen ben bu sehirde dogmadim, buyumedim de, cok bildigim de soylenemez ama hersey cok tanidik.

sevgili Derya, selamlari ilettim bile, ayrica Mercan'in cok sansli bir bebek oldugunu dusunuyorum her seyin boyle guzel farkina varan bir annesi oldugu icin:) sevgiler..

MorKoyun said...

Anonimcim, kisa zaman once dolmus oncesi bize gofret ikram eden ErolTas ruhu dernegi uyesi misin acaba?:)

Sulucanim, listenin 7de 5i tamamdir:) AAAL karisik tost ekolunu nasil da unutmusum yahu. ayrintilari tadim raporlarini bilahare bildiririm:)

haklisiniz Punto, isim gucum olmadigindan turist kivamindayken cogu guzellik farkediliyor. aklimda tilkilerle geziyor olsam eminim ben de cogunu atlar gecerdim:)

:))sevgili Anonim, guzel anlatmissin. ben yan tarafa sonradan acilan ici patates kizartmali donerimsi bir ekmek boyutunda sandvici de severdim:)

tesekkurler Elma+Z:) sevgiler...

Anonymous said...

Helal olsun anonime, iyi vermis tarifi, zaten onun tadini veren bir ketcap yerine salca konmasi, bir de ogle arasinda diyet yapacam diye yenen elmadan sonra midenin ogleden sonraki son tenefuste isyan etmesi, tostun kalaninin ulker dokuz kat gofretlerle birikte siranin altindan gizlice yenmesi.

Anonymous said...

Olsun tabi helal anonime :) O dönemlerin en tosuna kaçan karakteridir kendisi, pofit de derdi arkadaşlar bi zamanlar...

Anonymous said...

Anaaaa, pofit'e bak gelmis burada tarif veriyor adini sanini aciklamadan, o zaman sen karisik tostu bir kenara birak mucverli sandovicleri anlat asil.

Anonymous said...

O zaman bi daha kendimi belli ederim ben de :) Sandviclerin hası mor koyunundu, ceviz ve peyniri ne zaman bir arada yesem onu anarım...

B5 said...

Yasimiz tutsa seni de evlat ediniriz tamam, biz bir tasinalim, bekleriz ;)

MorKoyun said...

Sulucan biryerlerden bir Turkce klavye bulsan da su ismini artik noktali yazsan diyorum:) o elma bagimliligi ne guzel seydi, torba torba elma tasinirdi sayende her tenefuse bir tane:)

Pofitcim anonimligi biraktigina sevindim ve ayrica sesini yillar sonra duyduguma da cok sevindim. sozlestigimiz gibi o cizdiklerimden tez zamanda yiyip gobek sisirmek uzre, sevgiler...

b5 evraklarimi hazirliyorum;)