Friday, September 20, 2013

mavi minik cicekli seyler

bir O'na 
bir bana
diktigim her parcanin illa ki naftalin kokulu bir yani oluyor. plan dahilinde degil cogunlukla. elim gozum aklim hep eski burda modellerinden firlama detaylarda.  ve tabii ki, mavi olsun, fisto olsun, cicekli olsun ve mumkunse hepsi bizim olsun..

ve bir soru: bu blogu takip edenlerden eski tadi bulan kaldi mi? soyle kok kurutucu bir degisiklikle sil bastan yapma ya da silip hic baslamayarak yazdiklarimi kendime saklama asamasindayim, dayanabildigim kadar. buldugum ilk firsatta mumkunse. yeniden adam akilli yazma istegim sonsuz. da.. aman simdi yazsam kime ne faydasi olacak dusuncesi pesimi birakmiyor.

23 comments:

hulyalar said...

bana oluyor bilesin.

burcu said...

Bana da oluyor faydasi :)

Ipek said...

Sakin silme, ben cok keyifle okuyorum ve cok guluyorum minik kuzuyla maceralariniza. Faydasi yok deme, degisiklik olur ama toptan gitme yav. please.. :)

Unknown said...

bu cevabi vermem icin bana da bir elbise dikmen lazim (rusvet de diyebiliriz:P)
sakin silme, canin istemiyorsa yazma, zaten sonra yazmasaydin delirecektin diye dusunup solugu buralarda alirsin..
bu agustos chicagodaydim yav:)senelerce denk gelemedik, bu sefer de sen yoktun..kismet..cok sevgiler

ruhdagı said...

Silme. Bu hali ve her hali kabulüm lütfen silme.

dikiş-terapi said...

Evdeki tum mavileri, fistoları, ciceklileri sana gondereyim,sakin kapatma blogu. Hatta mumkunse bir tane daha ac.

Anonymous said...

Ben de cok seviyorum blogunuzu ve keyifle okuyorum yazdiklarinizi. Silmeyin hatta daha sik yazin.
ilknur

MorKoyun said...

hulya, b., ipek, pelin, ruhdagi, dikisterapi ve ilknur tesekkur ederim:) imkan olsa hepinize cay demlemek, dereotlu kurabiye yapmak, diger bloggerlari cekistirmek filan isterim:) amacim siliyorum bak kim okuyor burayi yoklamasi degil asla, benim herzamanki icses sohbetlerimin buraya sizanlari..
yeni birseyler var etmeden eskiyi kazimak benim icin mumkun degil zaten. daha cok vakit ayirip donusturmek en guzeli olabilir. ve hatta daha cok cizmek, boyamak. ugrayan, selam birakan birakmayan herkese tesekkurler sevgiler yeniden.

pelinsan, instagram fotolarini gorunce ben de ayni seyi dusundum:) ama icimden bir ses kaliforniyaya da yakinda gelecegini soyluyor:)telefonum var nasilsa icim rahat:)) operim

Tuuce said...

Ne oluyor ben anlamadım...??!! Arka koltukta bebesiyle cebelleşen bir başka anne...
Öpüyorum...:)

umut said...

sakın bırakma lütfen, ben de çok keyif alıyorum. hatta bir ricam bile var :) ben çizimlerini özlüyorum, hani o minik minik, telefonla konuşurken karalanıvermiş gibi duran ama aslında bir sürü detayı olan, hikayeler anlatan.. dikiş başladı, çizimlerin pabucu dama atıldı sanki...

MorKoyun said...

bisi yok Tuciskocum, muhtemelen kedidir kedi:)
hani fotolar?

o cizimleri ben de cok ozluyorum Umut:) eskiden oyle cok bos vaktim varmis ki ustune bir de can sikintisindan saga sola cizermisim:) hayatimiza eklenen yeni karakterle yeni hikayeleri cizmek icin can atiyorum aslinda, dikis hevesim biraz daha azalinca:) sevgiler.

Anonymous said...

sizi takip etmek buyuk keyif

günlük süt said...

Yapmaaaa! Aklıma geliveren bir postunu ilk internet bulduğum yerde en ufacık ekrandan bile okurken aldığım keyfi bağışla bana! Postlarını nerdeyse ezberledim ama olsun gene de yapma. Yapacaksan da haber ver hepsini kaydedeyim önce. Daha yazmayacaksan tek teselli o olur ancak.

günlük süt said...

Yapmaaaa! Aklıma geliveren bir postunu ilk internet bulduğum yerde en ufacık ekrandan bile okurken aldığım keyfi bağışla bana! Postlarını nerdeyse ezberledim ama olsun gene de yapma. Yapacaksan da haber ver hepsini kaydedeyim önce. Daha yazmayacaksan tek teselli o olur ancak.

anterior chamber said...

Hayir, hayir, hayir koyuncan...Elleme kurcalama sagi solu, birak daginik kalsin. Keyfin gelince yaz,piroplem olmaz, biz senin keyfini bekleriz. Bence kuzucanin baskisi ve ona dikilen ciciler sana yazdirir.

MorKoyun said...

tenkyu anonimsan:) o keyif bana ait seklinde duvar pasiyla sevgilerimi gonderiyorum:)

sutcan, evimizin muhtelif koselerinde topak topak ucusan olusumlari silmeden sira bloga gelmez:) silmek degil duzenlemek ayirmak demokratiklestirmek istegiyle doluyum sadece ama nerdee:)

antcham.cim 'kurcalama elleme' lafi kopardi beni:)) tam da beni ve yapmak istediklerimi anlatiyor ozetle:)) okumadan anlamadan kurcalamiycam soz, silmiycem de:)

Anonymous said...

Silmeyin ben altı ayda iki defa okuyorum. Tamamen rastlantısal, hayat gibi. Ama ben Anonymous'um , olur yani öyle! A K

Anonymous said...

ben hala ayni zevkle okuyorum. eski tadi yok, ama bu tat da cok lezzetli.
terken

günlük süt said...

Hatun ben sana zamanında açık çek vermedim mi beni çırağın yaparsan evinin her tür işini yaparım diye :)Evrene megafonla seslensen bu kadarı gelmez söyliyim bak :P

Evren said...

10 parmaginda 10 marifet deyimini her uzvunda binbir marifet deyimine terfi ettirmis bir kisiligin, ayni zamanda bir blogger olmasi bu camia icin cok kiymetli bir kazanimdir, lutfen bizi bu dunyada morkoyunsuz komayin diyecektim ama devam ettiginizi gordum, o yuzden sadece "yasasin morkoyun ve lilakuzusu!" diyorum ;)

yagmur said...

Yaaa silme. Daha cok yaz hatta. Ben iste yeni anne de olunca daha cok geldim biloguna. Gulmeyi unuttugum zamanlarda ilk kostugum yer burasi. Birilerini gulumsetmekten daha keyif verici ne olabilir. Otur pufur pufur uzul yerine o esinti de bir de saka yonu var hayatini ogrendim. Iyi ki de tanisimisim mor koyunu.

Yagmur

Hepimiz said...

Diren Morkoyun!

Icindeki birakma istedigine diren.

Anonymous said...

Biriktirip biriktirip okuyorum seni.Sakın sileyim ve dahi "yazmayayım" deme Morkoyun.
Seni okumak bana ne kadar iyi geliyor bilemezsin.

Çok eskilerden biri
Biyonikkedi