Friday, September 15, 2006

cizgili ciftlik


resim benim, evet 27 yasindayim... keceli kalemleri gorunce hala cok seviniyor, 20 renk kalem 1dolara alinmis olsa dahi hala bitmelerinden korkuyor ve bu sebepten gonlumce boyamaya kiyamiyorken, hala en cok ordek kurbaga araba agac ev gunes dag cicek bulut ve koyun cizmekten acayip zevk aliyorsam nolmus?

5 comments:

Anonymous said...

Bu ev, bu araba, bunlar da koyun.

KEO said...

ben de 29 um ve 5 yaşında anaokuluna giderken de kendimi aynen bu yaşımda çizdiğim gibi(profilimdeki) çiziyormuşum:))o zamandan bu zamana pek bir değişme olmamış bende!!

MorKoyun said...

selam KEO, bence cok eglenceli bir profil resmi, degismemesi isabet olmus:) zaten en tatli resimler bebeyken, perspektif, renk sekil kim ne der derdi tasasi olmadan cizilenler sanki. sevgiler..

aysecsl said...

Merhaba, blogunu severek okuyorum. Eski kayıtlardan bu yeni takıldı gözüme. Bende keçeli kalemleri ve stabiloları çok seviyorum. 23 yaşındayım belki senden küçüğüm ama :) onları görünce hem inanılmaz bir heyecan hem de şaşırtıcı bir mutluluk duyuyorum. doğum günümde bile hediye olarak birkaç kutu keçeli kalem ve stabilo hediye etmişlerdi bana bu sene ve ben hala onları kullanmaya kıyamıyorum. masanın üzerinde tatlı tatlı bana bakıyorlar.:)

Ipek said...

Cok sekersin morkoyun :)