Monday, November 06, 2006

Iyiki Dogdun


sevgili Abicim,

insanin bir abisinin olmasinin hayatta neleri degistirebilecegini bilemezsin cunku sen bu uclunun ilkisin. sadece varoldugunu bile bilmenin nasil hissettirdigini de ben anlatamam cunku gerekli ve yeterli kelimeleri bulamam.
ben taa bebeykende seni taklit ederdim. bak 2 onluklu yaslari bitiriyorum hala pesindeyim, senin kadar komik, saglam ve adam olabilmek icin. sirf sen muhendissin diye ben de fenci oldum. oysaki yazip cizip soyleyip kendime sahne adi bile bulmustum. sonra yurtdisina goc ettin. ben de eksik kalmamaliyim dedim. rota sapti buraya geldim ama olsun. e malum inat ettin evlenmedin bak beni de etkiledin. tamam bu sonuncusu senin sucun degil:) uzun lafin kisasi bugun hayatimda iste oldu dedigim hersey senin de emegin. yanaklarindan operim.

Dogum Gunun Kutlu Olsun...


evet resmi de ben cektim:)

4 comments:

Pinar said...

Abini dogum gunu kutlu olsun, allah bu abi kardes iliskinizi hic bozmasin :) Resim de cok guzel cikmis. Optum!

Anonymous said...

Kasim ayinda nerden buldun bu cicegi, itiraf et bayram kartpostali.

MorKoyun said...

sevgili Pinar,
tesekkurler, aradaki mesafe coook uzak olunca insanin duygusalligi daha da artiyor ozellikle boyle gunlerde. bende optum:)

MorKoyun said...

sevgili Sulucan,
ben her mevsim cekerim birseyler uygun zamanda kullanmak uzre depolarim. bu laleler gunesli bir bahar gunu koyumuzun meydaninda poz verdiler tam da sana sari laleler aldim sarkisi meshur olmusken:)