Wednesday, March 07, 2007

Annemin Kosesinden



kisa bir sure once kalitimsal arizalardan bahsetmistim, simdi, 'zevk ve hunerinize hayran kaldim, size benzeyebilir miyim?' zamani..:)

(ilgilenenler toplu gecisin hiz kontrolu icin sol alt koseden alici ayariyla oynayabilir, detay sorabilir)


16 comments:

Suleyman Ve Ben said...

Merhaba Mor Koyun,

Senin blogun adi cok orijinal :)

Resimler (watercolors, etc.) cok guzel.

Bu yazi, cicek+ler resim cok guzel.

You are very talented...

Mutlu gunler,

Gorusuruz,

Suleyman.

Daphne said...

Merhaba,
Siz ailecek çok yeteneklisiniz gördüğüm kadarıyla. eh iyi genler bir araya gelmiş olmalı. ne hoş bir tesadüf.

MorKoyun said...

Hosgeldin Suleyman, tesekkur ederim:) Senin de blogun cok orjinal, resimler cok guzel, sorular cok eglenceli, fikri icin esini tebrik ederim:) gorusuruz..

Selam Daphne, laf aramizda, ben sadece hos tesaduflu iyi genlerimizi sergiliyorum burada, digerleri bize kaliyor;) yine de yetenek, zevk ve bir takim beceri paket pragram halinde geliyor insana sanki, marifet erkenden kesfetmek, ustune gitmek..

Sanem said...

Renklere, gullere hepsine bayildim. Annenin ellerine saglik, ne guzel yapmis, ustelik tamamen kendi dizayni tahminim o gulleri oyle yerlestirmek, renklerin uyumu. Cok sanslisin Morkoyun :)

B5 said...

Yetenek kimden gelmis belli oldu. Hic de beceremem böyle güzel seyleri kurdelelerle. Bir de düsünürüm o kadar güzel ki yikamak icin hepsini cözüp tekrar mi baglamak gerekir diye..? Nasil yikarlar? Ya da kim kullanmaya kiyabilir ki. Yapanin(*) ellerine saglik ;)
Sevgiler!

Anonymous said...

Ben de adını ve kullandığın fotoyu çok seviyorum...Bi de mutfak masası fotosunu....

Anonymous said...

Bi de "...hepsinden onemlisi ben neyaziyodum ki sakindikca yabanci ellere gecti..." cümlesini. Bu arada senin anneyi LAYLON bi ürünle kıyaslayan gerçekten ölsün...

Unknown said...

hepsi cok güzel görünüyor, annenin ellerine saglık, ayrıca ben alttaki sarkıya takıldım, cok muhtesem anıları vardır bende, iyi ki koymussun :)

bembi said...

çok güzel görünüyorlar :)) annenin ellerine sağlık! :D

teyzenteyfik said...

aaa, harika bunlar.
Ne kadar ugrasmis, özenmistir bunlari yapmak icin.
Böyle ince ince bir seyler isleyebilen, üreten birisi kesin tatli bir annedir :)

MorKoyun said...

Sanemcan, ortalikta dolasan bir model kitabina rastlamamak beni de sasirtti bunlari gorunce:) sapkalara, kazaklara, tokalara aklima gelen heryere bu ciceklerden dikip oyle dondum:)

b5:)'ceyizlik' kavramina dahil olduklarindan bu tipseyler kirlenmez ve dogal olarak yikanmaz:) ama bahsettigimiz anne kendi zevkine gore bunlari kullanima acmaktan yana ve bir kisim cocuklari bildigin sakar olunca farkettim ki, artik ceyizlikler bile zamana ayak uydurmus, zahmetsiz yikanabiliyor, ilk gunku beyazligini koruyor;))

ben de nereden geldi bu pofit ismi onu dusunuyorum:) o mutfak masasini simdiden cok ozledim..(manti, borek ve baklavayi da)

budalaprenses, hosgeldin:) bu sarki dahil albumun tamami en az filmin kendisi kadar guzel bence de...elini pirinc cuvalina daldirmayi sevdigi halde hala filmi izlemeyen varsa tavsiye;)

bembi, afiyet olsun:)

Anonymous said...

Reklam kokmus biraz hareketli felan, 4 taksit yazacak sandim...

Anonymous said...

Morkoyun koydugun tum sarkilari ayni anda calabiliryorsun, ortaya degisik birsey cikiyor, haberin olsun.

MorKoyun said...

TeyzenTeyfikcim, annem diye soylemiyorum tatlidir cok severim:) son yillarda yazlik meyve tadinda ama, yazdan yaza gordugum 20 gunle bir sene idare ediyorum:)

Anonimcim yine lafini esirgemissin:)) aslinda haklisin Etsy.com icin hazirlamistim hareketli gecisi, bakalim kismeti cikicak mi:) sevgiler..

Sndrfknella said...

Anneciğinin gözlerine ve ellerine sağlık, ne güzel şeyler yapmış. Hangi filmdi bu şarkının içinde geçtiği bu arada? Hiç yabancı gelmedi ama...

MorKoyun said...

tesekkurler Sndrfknella:) muzik Amelie'den (Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain), sevgiler..