Sunday, August 12, 2007

Ankara'da dus almak ister her bahti kara

Bidondan dus mekanizmasi yaptik dedi annem telefonda. Kayitsiz kalamadim. Once biletimi aldim. Sonra, Ankara Buyuksehir Belediyesinin ucretsiz teyemmum kurslarina yazildim. Cankaya ilcesine bagli KucukesatDortyol'lu Odtu'lulere ozel sinif acilmis. Alttan isitmaliymis. Asli gorevim, yillardir bekledigim dugunde kamberlik. Damadin evde kalmis kizkardesi ya da gelinin Amerika'ya kacmis gorumcesi olarak da gorumebilirim. Kismet. Itinayla buyuttugum gobegi attim miydi, kabinenin halaydan sorumlu bakani bile olabilirim. Yoklugumda cok blog okuyamayabilirim. Hemem yazamasam da cok laf biriktirecegimden eminim. Ne de olsa 35 akrabamla birlikte dugunun merkez ussunde ikamet edecegim. Circir ilacimi onceden temin ettim, coraplarimla donlarimi fazladan yedekledim. Ankara kebapcilarinda karsilasma ihtimalim olan herkese pesinen afiyetler dilerim, karsilasma esnasinda koftemle arama girmeyin.

Saglicakla kalin efenim...

14 comments:

Sanem said...

Gule gule git gel, iyi yolculuklar, yediklerin ictiklerin sirf senin olmasin, gelince anlat lutfen. Ben misafirlere geri doneyim, iki dakka girdim, aklim asagida kaldi, operim ;)

ycurl said...

Iyi yolculuklar ve dugunde bol eglenceler...

HMF said...

iyi yolculuklar..istanbula da gelsen super olurmus:)

MorKoyun said...

Tesekkur ederim arkadaslar, yolculuklarin daha iyisi sizin olsun:) Dugun haric benimki bir nevi mikrop safarisi;)
Hemen gitmiyorum ayrica makale teslim etmek adina saclarimi agartmakla mesgulum, bir kac gun daha kayan eksen basliklarina kafa atasim olacak...
Hidroksi, bu ziyaret ates alip donmelik, bir dahakine gorusmek uzere;)

YILDIZNAF said...

"Su gurbet ellerde oyle bir canimi, kabinenin halaydan sorumlu bakani olmayi cektirdin kiiiii; olmadan gelirsen, e olmadan gelirsen...tum blogger kardeslik hakkim helal olmasin sana ! " diyesim geldi yine olaganustu anlatimlarindan birini okuyunca....Neseyle git,kurtlari temizlemis don...Sevgilerle...

HMF said...

kesin gelmelisin:)bekliyorum..

elektra said...

morkoyun , melih gökçek beyefendi geçen gün dedi ki, ' dua edelim, dua edelim' bir de, 'banyo da altınıza kova alın da yıkanın, sonra o suyu tuvalete dökersiniz.' aklında olsun yani. dua etmeyeceksen hiç uğrama gökçek'in beldesine. aslında ikinci dediği şey üzerinde düşündüm ben asıl. ayağını kovaya sok da yıkan ey ahali kısmına... leğen demek istedi sanırım , yok o kova biliyorsa,kovanın içine iki ayak sokup düşmeden yıkanmaksa kastettiği, yakında kesin düşüp kafasını kırar gibi geldi bana. belki sen gidene kadar bu olur da, duş alırsın yani:)

MorKoyun said...

Anlasildi Yildiznafcim senin halayin gelmis:)) Elbirligiyle bul bulustur yakin birini evlendir, yoksa islah olmaz bu istek:)) Kurtlari dokmek ne kelime pamik gibi donecegim merak etme:)

Hidroksi biizi diskoya gotur!

Elektracanim, Gokcek amcanin beyanatlari derlenip kitapcik halinde piyasaya surulmeli bence:)Krizle mucadelede piskin yontemler. Doktugu incilerden espri uretemiyorum cunku orjinal halleri yeterince espri:)
Annemin de kendine has yontemleri varmis gidince gorecegim bakalim kovali mi legenli mi:))

Asortik Krep said...

Morkoyun halayda..Morkoyun 'un bidonla dansı..Morkoyun dönüş yolunda.. ayrıntılarını bekliyoruz :)

MorKoyun said...

Asortikcigim atik turlu cesit ben'li durum kombinasyonlarini-ki bu son kelimeye kombinezon diyen bir geometri hocamiz vardi dershanede, aklima geldi simdi, nerden nereye:)-gorecegiz. Bakalim neler cikacak:)

Goddess Artemis said...

Mimlendiniz! :o)

Mim: En Güzel Yalanlar

MorKoyun said...

Nerden cikti bu mim simdi Goddess apla:) Entel yazilar yazamam ben koy cocuguyum:)
Teoman guzel sarki yapar ama bundan 'en guzel yalanlar' zengin durur bak:) Ben biraz dusuneyim iyisi mi:)

B5 said...

Teyemmüm kursunu idrak etmede zorlandim. Ama yorumlar sagolsun.
Tebrikler ailenize!! :)

MorKoyun said...

Tesekkurler b5:) Teyemmum col ortaminda toprakla abdest alma yontemi diye bilinir, detaylarini artik kursta gorecegiz:)) Zaten kesinti sonrasi akan su da toprak kivamindaymis, metodlarin guncellesmesi boyle birsey olsa gerek:))