Monday, October 22, 2007

Doktoracinin gunlugu

Tezimin, siz olmasaydiniz bitiremezdim sayfasina, EzgininGunlugu'nu tez danismanimdan once yerlestirmeyi uygun buldum. Sayisi sasan up-all-night gecelerinde, sarkilardan aldigim yardim asikar. Hem, isi yokusa surduklerini, tek gozum kalana dek yazdigim sayfalari boydan boya cizdiklerini, olmamis bastan yaz dediklerini ve bilime katkimi sorguladiklarini da hic gormedim. Dinlerken, menekse sular gibi hissediyorum kendimi, vaziyetimi unutup. Gokyuzu cigerime doluyor ve ben terliklerimi alip kacmak istiyorum. Kosarak.



(ofis penceresinden gunbatimi)

8 comments:

k.i.s.d. said...

Terliklerini alıp kaçmak ne güzel bir ifade...

Ne kadar sabırlısın morkoyun, ben lisansa dayanamadım sen doktora tezi yazıyosun.

Maşallah diyim. İstek parçan varsa peçeteye yaz, yolla:)

YILDIZNAF said...

Su terlikleri al da gel su Washington'a artik. Yildiz Ailesi olarak bekliyoruz seni. Hem bak cici pijamalarda aliriz sana burada, terliklerine uyan. Hayatimizda eksik olan neyse sabaha kadar surecek sohbetde tamamlariz hep birlikte. Sevgilerimizle...

Anonymous said...

meraba

su siralar makale yaziyorum. can sikinitisindan kurtulmak icin, internete daldim, tesadufen bu yazini gordum. hemen hemen ayni seyler yaptiklarimiz.
bulent ortacgil, fikret kizilok, zuhal olcay,.. dinle.
oku, yaz..
arada bi de eski resimlere bakiyorum.
kolay gelsin sana
ben kimya doktorasi yapiyorum, isvicredeyim. benimde blogum var. bi ara buraya yazarim. sen ne doktorasi yapiyorsun?

es said...

ben yine fotoğrafa takılmış bulunmaktayım.. bakmak var görmek var.. olay bu iştee..
doktoraci bee :)çok tatlısın az sabır,mutlaka az kalmıştır...

MorKoyun said...

Terlikleri alip kactigin yerin guzel olmasi mesele bence:) Simdilik blogundaki parcalar yeterli kardesim bilahare istek yaparim ben:)

Yildiz ailesi kim boyle bir davete kayitsiz kalabilir:) Is bulamazsam evinize temizlige gelirim ben;) Bir kac ay sonraya bulusma planlari yapabiliriz bence..

Selam Anonim ciledar kardesim, benim doktora yeme icme ustune (gida muh.). Merhemim olsa once kendime surerim o yuzden sana bir sey diyemeyegim:) Kolay gelsin, az hasarli bitiresin:)

Tesekkuler Margos, az kaldi, kadir gecesinden bayrami gozlemek gibi bir sey:)Sevgiler..

Anonymous said...

Simdi farkettim yandaki gecekonduya nihayet ilk kati cikmislar.. hadi hayirlisi

MorKoyun said...

Mufettis efendi nerelerdesin?:)Yandaki gecekondudan kastin, camdan gorunen manzaraya atfense, evet onumuzdeki binayi bir gecede kondurdular ancak ilk kati cikmak 2 yil aldi, yok blogdaki yan kolondan bahsediyorsan yine haklisin, uzun zamandir kucuk kucuk tasidigim tuglalar yakinda asil manzarayi kapayacak:))

silgi said...

ben de onları dinlerken, dolmuşun arka koltuğunda oturan birinin cebinden düşmüş bir beş kuruş gibi hissediyorum kendimi.