Tuesday, November 27, 2007

ic sesle hasbihal

e bitince n'olcak doktor civanim, diyor bi ses bazen. neyi ispatladin niyeydi bu hirsin. gelecek bes yillik hayati neyle harcamak planin?brooks was here kazimak degil elbet tavana ama ruzgar nereden eserse, demeye kalmadan, isine bak isinee hele bi bitir de sonra buyuk lokma ye, diyor soruyu soran ses. hakli.

6 comments:

Anonymous said...

Sen de "so was MorKoyun(red)" yazip hayatin seni goturecegi yere gidersin Red gibi pes etmeden :)) Hic birimiz bilmiyoruz ki bir sonraki adimda ne olacagini :)

es said...

sevgili bilge,seni takip ediyorum.. bu aralar sadece okuyup geçiyorum.. ama bunu bil istedim.. bu düşüncelerini çok iyi anlayabiliyorum..

Anonymous said...

Hayatta karşımıza neler çıkar nerelere götürü bizi zaman ve insanlar kim bilebilir? Zaten hayatın tadı da burada. Asla uzun vadeli planlar yapmamayı öğretiyor insana hayat ve akıp giden zaman. 20 li 25 li yaşlarda ki düşünceler istekler ve yaşama sevinci 30 lu 35 li yaşlarda çok ama çok farklı olabiliyor. değişmeyen tek şey değişim değil mi? Giderek daha az şey ister oluyorsun ve daha küçük şeylerden mutlu olmayı öğreniyorsun. daha doğrusu öğrenebilirsen sanşlısın demektr. çünkü küçük şeylerden mutlu olamıyorsan hep üzülüyorsun, sonra da üzüyorsun sevdiklerini.
Çoşku dolu, azimli yaşamak güzel ancak bazen olaylar bizim irademiz dışındageilişiyor. sürprizler çıkarıyor önümüze hayat. İşte asıl sınavlar onlar bence. onlardan 100 almak (veya A+ mı demeliyim:) ) daha önemli hale geliyor bir yaştan sonra. Yine doldurdum sayfayı buraya gelince hep böyle oluyor nedense...
hayat hepimize tatlı sürprizler yapar umarım.böylece lanlarımızı gerçekleştirmek daha da kolaylaşır. dolu dolu yaşaman dileğiyle. sibel

müzi said...

ay sonrasi hic onemli degil. ben hele sagsalim bir bitirme noktasina geleyim de, o zaman dusunurum. hem sen kendine boyle dertler edinecegine, zil takip oyna bence. zamanidir yani :)
sevgiler

müzi said...

mor koyun,
SOBE :)

MorKoyun said...

Dgoru demissin munsan:) Bakalim ne coraplar orulecek daha basimiza:)

Sevgili Margos, ben de artik herkesi takip edebilirim:) Tesekkur ederim..

Sibel bi sur bi nefes al diyecektim ama yorumlari cevaplamakta geciktim:)Sen icinden geleni yaz ben okuyorum:)Iyi dileklerinin daha guzelleri sana olsun, sevgiler..

Muzi, bugun itibariyla taktim zili filan, is bulamasamda bu keyif bir omur yeter bana:)
Yazacagim, azz sonraa:)