Friday, November 23, 2007

sekerleme



17 comments:

Sanem said...

tum detaylara bayildim. Sol eline ayrica saglik, cok begendim ben. nasil bir hal ki bu, herseye yetenekli. Tebrik ederim cani gonulden.

turuncu said...

pastel bir rüya dilerim :)

Anonymous said...

harika, detaylar, renkler, tümüyle kompozisyon mükemmel olmuş. hem çok renkli hem de dinlendirici ve insanın içine sıcacık bişeyler dolduran bir çalışma. ellerine sağlık. Ama hava soğuk gibi olmasına rağmen pencere neden açılmış. Ben şekerlemeyi kışın güldür güldür yanan soba kenarında biraz kitap okurken ve çayını, kahveni bitirdikten sonra veya resimdeki gibi örgü örerken hayal ederim. Ama artık hepsi hayallerde kaldı malesef. Şöyle haharetinden yanında durduğumuzda yüzümüzü kızartan iliklerimize kadar işleyen sıcaklar, kuzineler, sobalar yok artık. Üstünde kestane közlemeyi öyle özledimki veya bütün ayva koyup pişirip yemeyi. AHHH AHHH. Nerde kaldı o günler. Hangi sandığa kilitlendiler? Çabuk çıkaralım onları gün yüzüne. Üşüyorum, üşüyorum, çok üşüyorum...sibel(www.cafecihan.blogspot.com)
sevgiyle kal.

Yemek, Ogun, Beslenme? said...

Bayaa olmus bu sarkiyi dinlemeyeli...
cok tesekkurler, sayende hatirladim...
resim aldi goturdu beni gece gece, ellerine saglik...

müzi said...

kac firin ekmek yemem gerek boyle cizebilmem icin? yerim, 100 milyon da desen yerim, hic onemli degil. hem ne guzel renkler bunlar boyle. duvarima boyle canli renklerle yapilmis boyle mutlu bir resim istiyorum.

sunrise said...

Nerden de aklina geldi bu muzik? Ne alem kizsin valla. Resim harika olmus yine, icim isindi.

bembi said...

çok şeker bir şekerleme olmuş bu :)) ellerine sağlık ;)

elma+Z said...

yetenek insanisiniz vesselam:) harika gorunuyor calismalar.

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet said...

Ne hoş şeyler çiziyorsun, helal sana..
Sevgiler

Selen said...

Kevgir Aralık sayısı sevgili Esra için hazırlanıyor. Ayrıntılar burada. Lütfen tıklayın.

MorKoyun said...

Ben de seni tebrik ederim Sanem, nasil bir gaz nasil bir kendini iyi hissetirme yorumu:))Tesekkur eder operim de:)

Az kaldi Turuncu, artik pastel ruya mi olur bildigin kis uykusu mu bilemem zira cok fazla birikmis alacagim var uykudan yana:)

CafeCihanSibel, aslinda kompozisyon yapmak gibi bir niyetim yoktu. Boya kutusuna daldim, canim buyukce bi koltuk yapmak istedi once, sonra pencere, altinda gorunmeyen kalorifer petekleri, onunde sehpa derken doldu kagit.
Cam niye acik sorusuna gelince, o benim takintim:) Once bi usuyceksinki tekrar isinmanin keyfini cikarasin. Ayni mantikla okulluyken de hafta sonu saati 7ye kurar, calinca kapatip daha bir tatli uyurdum:) Sapiklik iste..

Cok olmus gercekten Bildirgec, resim bitene kadar tekrar tekrar basa donup dinledim butun eski sarkilari, ozlemisim:)

Muzicim sadece ekmekle olacak is degil, cikolata ve turevlerini de tuketmen lazim bolca. Tatli mutlu kosesiz bi insan oldun muydu alasini cizer boyarsin, tamamen insanin keyfiyle alakali ki zaten ne cizdigin de cok muhim degil renkleri bulduktan sonra:)

MorKoyun said...

Afiyet olsun Sunrise, bizim burlari kar aldi goturdu bile, zihinsel isinma metodlari uzerine calisiyorum:)

Afiyet olsun Bembi:)

Siz kendinize bakiniz ElmaZ hanim:)Blogunuza bakmayali cosmussunuz:)

Sana da sevgiler ve tesekkurler Aysegul;)

Not icin tesekkurler Selen..

evinkedisi said...

Mor Koyun'cum;

Hani benim bloğumun sağ tarafı var ya resim falan koyuyorum, senin bu resimlerini tabi ki nereden aldığımı belirterek kedili kadının olduğu bölüme serpiştirebilir miyim? Bayıldım :))) İzin verirsen beni çoook mutlu edersin. Ama vermezsen de kendini fena falan hissetme öylesine sordum gerçekten çok beğendim diye.

B5 said...

naif ressam seni : )

MorKoyun said...

b5cim simdi yerim dar, kucuk kucuk pastel renkli resimciklerle ugrasiyorum, hele bir genis yer ve zaman bulayim ozaman mutassip aile ressami modumdan siyrilip kocaman kocaman yagli boya nu'ler yapacagim:))

cinar said...

Ay ne şeker bir resim olmuş ismi gibi :) Renkler acaip iştah açıcı bu arada. Pmebe tonlarına bayıldım, ben de istiyorum! :)

MorKoyun said...

Fiyatta anlasirsak neden senin de olmasin Cinarcim;) Iyi yillar..