Sunday, November 09, 2008

aynı taşa takılan aynı duvara çarpıyor

coming (not too) soon.

16 comments:

Asortik Krep said...

Kaç oldu gelip yorumu açıp yazmadan gidiyorum ama bu sefer yazacağım..Filmi seyretmiş değilde kitabını okumuş biri olarak seven insan sevdiğine gurur yapmamalı,gurur yapmayacak kadar sevmeli onu derim :) eğer bunu kastettiysen..Bunu kastetmediysen yaz artık,merak ettim ben,şahsen :)

La Loba said...

Kitabı okudum, filmi izledim. Başından kötü gidip sonu mutlu olanları seviyorum. Merak ettim, bekliyorum.

MorKoyun said...

cok kiymetli okur arkadaslarimi meraklandirmaktan cok aklima gelen konuyu yazmayi unutmayayim diye dustugum notun, buna bagli olarak yazacagim konunun ne yazik ki ne askla ne gururla ne film ne de kitabiyla alakasi var:) bir takim kostumsel alisveris sebebiyle biriktirdigim deneyimler diyelim...

YILDIZNAF said...

Daha da merak ettirdin simdi Koyun'cugum...

Bekliyoruz...

UÇURTMA;) said...

aşk ve gurur ikisi bir cümleye fazla ama güzel bir film. eğer onu izlemeye düşünürseniz aynı paralellikte aynı yazardan kefaret var bir de aşkın kitabı tavsiye ederim:)

Anonymous said...

eee?

MorKoyun said...

eee derken?? :)
Blog yazmak benim için hala eğlenceli bir uğraşken, artan bekleyiş yüzünden bir zorunluluk haline gelmesinden ziyade keyfimin ve anlatma istegimin yerine gelmesini beklemekteyim.

Horatio said...

hava kaç faarenhayt derece oldu çok merak etmekteyim

MorKoyun said...

F eksi 32 bolu 180 carpi 100e gerek olmayan derecedeyiz gun itibariyla zira 32 cikardin mi bolecek rakam kalmiyor:) Rakamindan gectim o ruzgar var ya o ruzgar.. ne lan bu sikayetimi iletecegim merci de yok.. tek teselli benzin, yillar sonra yeniden 1.59 gormek biz tir soforlerini sevindirdi.

Anonymous said...

sevgili morcuk koyuncuk,

nerdesin meraktayım yaw?

Asortik Krep said...

Mor koyun hayranları beklemekten morardı :)
Gazete manşeti gibi falan oldu ama gerçek bu.
Hadi artık keyfin gelmedi mi..? otlar sarardı, kış bastı,sen yoksun..
Fahrenhayt bugün kaç derece..? Bunu yazmadan cevap vermiyo bu koyun :P

MorKoyun said...

Madem fahrenayt sorulmus hemen cevap vereyim:) Soguk. Cok soguk... Yilin bu zamanlari ortalikta gorunmemek gibi bir adetim var. Sebebi malum:) Sirf google'dan kacmilyonbin 'koyun' aramasi yapiliyor sizin haberiniz var mi?? Benim var.. Alimallah.

YILDIZNAF said...

Kacma gulmek, neselenmek, yasamdan keyif almak icin sana ihtiyacimiz var. Hele yilin bu zamaninda!

La Loba said...

Dört hafta olmuş, insaf.
En son gecikmende Ramazan'ı bekliyordun şimdi İlham.
Kazım Can büyüdü bu arada artık çilek bile yiyor.

MorKoyun said...

Yildiznaf oysaki yilin en neseli zamanlari su gunler? Hani bayram bayram edilecek laf degil belki ama convert edecek olsam bu karli bir Krismis zamaninda olurdu eminim:))

Loba evet olmus. Zaman ne de hizli geciyor degil mi?:)) Ise girdigimden beri resmen somuruluyorum. Fotosipsakimi en son ne zaman kullandigimi hatirlamiyorum bile. Vah yani.. Sevgilerimle.

yazmak_eylemi said...

filmi seyretmiş gibiyim ama izlediğim yığınla filmi birbirine karıştıak gibi bi hyumm olduğu için, eminliğimi perçinlemek için tekrar göden geçiricem mor koyun.
a bu arada adaşını iyice unuttun diye sitem etmeyi sanal da olsa samimiyete istinaden belirtmek istiyorum..)