Monday, December 08, 2008

merry kurban

bayram cikolatasiyla bayram tatlisini birlestirip, eve bastan asagi browni kokusu sindirme cabam bile bugunun huznunu hafifletmiyor. butun telefonlar bitip butun mesajlar gonderildiginde, belirli gun ve haftalara ozel, orada degil burada olma pismanligi cokuyor ustume. cevabi olmayan sorular sorup kendimi dinlemek yerine cay demliyorum. iyi bayramlar diliyorum.

(bu post gecen bayramdan kalmis)

8 comments:

Anonymous said...

ah morkoyun ahh...ortak derdimizi ne guzel anlatmissin.bayramlardan nefret eder oldum artik.bayram telefonlarindaki yapmacik neseli gorunme cabam ise icler acisi.herkesin icinden gecenler belliyken ve huzun elle tutulup gozle gorulebilecek bir hale gelmisken o yapmacik nese oyle bir egreti duruyor ki, iyice acikli bir hal aliyor halimiz.

Anonymous said...

'bütün telefonlar ve bütün mesajlar'daki bütün kelimeleri bayağı bir çoğul oysa ki. o yüzden memnuniyetsizliğin çok da yeri olmamalı. hele hele ki bu tamamen senin seçiminken.

ruhdagı said...

Yurt dışındaki herkese iyi bayramlar. İşlerinizi bitirip TEZ vakitte dönmenizi dilerim :)

Çay kokusu her derde deva ayrıca. Afiyet olsun.

ayçobanı said...

Geçen bayramdan kalan post bu bayram yayınlanabilecek nitelikteyse hissiyatta değişme yok!!

Kahvaltı ederken aradım evi, oradaki kahvaltıya uzaktan katılabilmek üzere. Kolay olmadı!! Ben de bugünün şerefine bir kutu Toblerone'u çoktan hüplettim.

La Loba said...

Bazen uzakta olmak daha iyidir.
Mutlu bayramlar.

Kedi Narnia said...

oy oy kıyamam aynı benim yurtdışında geçirdiğim bayram hallerim... ama biliyormusun buraya döndüğünde oralarıda çok özlüyor insan... tecrübeyle sabittir...

hüzne boğulma o kadar...

iyi bayramlar bu arada...

siyahlale said...

iyi bayramlar mor koyuncum. sevdiklerinle birlikte geçirilecek bi dolu bayramın olur inşallah.
Sibel CAFECİHAN

elektra said...

iyi bayramlar sana da morkoyuncum. geçen bayramın şeker gibi olduğu düşünülürse üzücü, ama bu bayramın et bayramı olduğu düşünülürse sevindirici bir durumdur buradan ayrı olman. diye düşünüyorum en azından.sevgiler...