Friday, May 29, 2009

kalite kontrol

makyaj yapmazsam resim yaparim mantigiyla alip ulke disina cikardigim su resimdeki kutucugun degerini yine her zamanki gibi donuste Istanbul dis hatlar terminalinin Amerika'ya gelis guvenlikcileri cantami karistirirken anladim. is icabi zilyon bayan cantasina girip cikan guvenlikci bayanlar, kutuyu cantadan cikarip cok begenmek, birbirlerine gostermek, her kiyafete gore renk var at cantaya cik super vallahi soylemleriyle icini acip incelemek suretiyle secimimin hakliligini tescillediler. samimeyete bu kez sasirmadim zira ilk soku gecen donuste el bagajimdan cikan nisan kurdelesinden parca istediklerinde atlatmistim...

$22-Sephora

5 comments:

birkadin said...

nasil yani, 22$ mi, herhalde amerikadan almistin di mi, yani bizim sansimiz yok, buhuhuuu..

ycurl said...

Guvenlikcileri gecelim de sen memnun kaldin mi urunden? Bir ara ben de dusunmustum almayi. Her kiyafetime uygun far surerim de :))
Bu arada o pek kalite kontrolcu guvenlikciler benim ayakkabi kutumun uzerine kesici aletle cizik atmislardi bir de KFC yemisler cantayi karistirirken icinden KFC mendilleri cikmisti. :)

La Loba said...

Ben bunu hayatta kullanamam bozulur kesin. Tekli farları bile bitiremiyorum. Fiyatı iyiymiş ama.

emelo said...

ben simdi uyandim sirinlerli fotograf neyin nesi diye. cok tebrik ederim. allah tatamina erdirsin, birlikte cok guzel gunleirniz, yillariniz olsun!

Berceste said...

Nisan kurdelasina takildim ben. Nasil yani?