Tuesday, September 15, 2009

eriksuyu ve kombin

sevgi, inat, gurur ve zahmetle urettigim eriksuyuyla, evdeki kola, gazoz ve zirzobik sivi tuketimini baltalama calismalarindaydim. ben eriksuyu dedikce devrilen gozlere prezentapl gelsin diye aldigim napnarin cam sisenin kapagi, ilk prezantasyon sonrasi kendini dolaptan marleye cakti. tuzbuz. kapaksiz sey gibi kalan napnarin siseden canta yapip erikcekirdeginden kolyeme kompinlemek istiyorum. iyi gunler.

7 comments:

cakiltasi said...

hep başlarına bir şey gelir zaten:) kullansan bi dert kullanmasan ayrı dert:)

Unknown said...

hahahahah:D
gecmis olsun
sabotaj olabilir
bir dost..

ruhdagı said...

Şişe ne güzelmiş. Kapağa yazık olmuş.
Erik suyunu çok severim özellikle Temmuz sıcağında bol buzlu.

Bu zevkten kaçanlar utansın :)

İlk... said...

aa canım çekti ama....evdede çok erik var...o zaman neymiş..akşam eve gidip erik suyu yapılacakmış...:):)

Anonymous said...

o zamanlar da demek istemiştim de bir türlü olmamıştı. erik suyunu kim istemez ki? ayrıca, şişe güzel ama camı ince ise sonu kaçınılmaz. kapaksız da idare edebilir. ama kapaklı çok hoş. bence satılan dükkandan yürüt (kapağını).

Anonymous said...

ha, yürütemem dersen de gidip iste. de ki kapak atladı, kırıldı. hem üzerine yazmamışsınız, kolay kırılır diye. hem hepsini istemiyorum, sadece kapağını. ben bir kere bir tavayı değiştirmiştim öyle. ama nedeni vardı, ilk kullanışta yanmıştı. gerçi ben de biraz fazla açmışım ocağın altını.

Anonymous said...

işin en önemli tarafını atlamışım. mağazadakiler "kapak atlar mı, saçmalamayın" derlerse "benim dini görüşüme göre eşyaların da canı var. siz benim dinime nasıl lafedersiniz" diyeceksin.