Tuesday, March 01, 2011

kahraman kitapci Amazon.com'a karsi

mahallemizdeki ikinci Borders da havlusunu atti. ne huzunlu bir manzara...
sartlar degisiyorsa, biz de-koklamadigi kitabi almaya cekinenler- belli ki -mecburen- degisecegiz. kitabimizi internetten siparis edecegiz.
burnumu kitap secme isinin icinden belki cikarabilirim ama, yuzyil gecse, koklamadan okudugum-elektronik-kitabi anlayabilmem mumkun degil.
ben zaten goremedigim-lenssiz- zaman da iyi duyamiyorum...
discimin her randevuda, sol alt cenem yerine burnumu uyusturduktan sonra sinirle soyledigi gibi: baglantilarda problem var.
nereden nereye.

4 comments:

Ipek said...

Inanmiyorum ya Borders benim favori kitapcim, lutfen hepsini kapatmasinlaaar :( Gecen gun gidip sirf destek olsun diye birkac kitap aldim ve kahve ictim. Umarim kendilerini toparlarlar..

evinkedisi said...

Arap Emilikleri'ndeki Borders'lar devam...Bu da başka bir acıklı durum acaba gün gelecek herkes e kitap mı okumak zorunda kalacak? Her durumun kendine göre artı ve eksileri olsa da ben de kendi adıma elime alıp evirip çevirdiğim, sayfalarına şöyle bir bakıp karar aldığım kitabı tercih ederim.

MorKoyun said...

yo yooo hepsi degil yuze 30u kapaniyormus. icimiz rahatladi mi? yok ama olsun.

ben de ben de:)

Berceste said...

Cambridge'dekini de kapattiklarinda benim icim ciz etmisti. Tarzini, orada olmayi, kitap almayi, dergilere bakmayi cok seviyordum cunku. Diger kitapcilardan farkliydi bana gore bir sekilde... Dilerim kapanmaz tamamen :((( Kitap mi, E-kitap mi diye benim bloga bir bak :P