Friday, April 02, 2010

arkadaslik

sevgili komsum, iki yildir karsilikli hi'dan oteye gecemeyen sohbetimizden anladigim kadariyla iyisin hossun. gel gor ki, asansor yolunda karsilastigimiz her allahin gunu, o azman, cinsi belirsiz, uyuz ve cirkin kopeginin islak burnundan kacmaktan bikmis, kopek familyasinin topundan sogumus bulunuyorum be guzelim. hayir biz koseleri kaptikca, sen inadina tasmasiz gezdirdigin yavrunun! zararsiz oldugunu soyleyip bizi ayni asansore binmedigimiz icin kiniyormus gibi yapiyorsun ya ona da sinir oluyorum. yakinda bu mektubu yeminli bir tercuman araciligiyla kapinin altindan sana ulastiracagim. bu arada, gunduzleri sen evde yokken, koridor gecislerinde, kapinin otesinde bekleyen arkadasa miyavlayan benim. hic pisman degilim. bilgine arz ederim.
bir dost

5 comments:

Selfet said...

Olaya iyi tarafından bak bir de..En azından görünce hi diyorsunuz birbirinize ..Yaklaşık 8 yıldır karşı komşumuz bize onu deme nezaketini bile göstermedi..Köpiş olayına gelince miyavlamak gerçekten yaratıcı bir fikir :) Daha iyilerini düşünme yolundasın gibi geliyor..

Ebruli said...

Bence komsunun kapısından bırakıver bu yazdıklarını. O da bilsin değil mi?

yagmur said...

ay o hayvanlara duyduklari saygiyi bize de duysalar!(korkanlara:)nerde bizim hakkimiz?!

Hulya said...

:))))))))))))))))))

Unknown said...

Haha : )

Harika olmus sekillerle anlatim . Aslinda tipik kuzey amerika kibarliginin fabrika cikisi olmasindan kaynaklaniyor. Turk olarak icgudulerimiz de reflekslerimizi ve icimizden gelenleri disari vurmaya zorluyor . Ondan sonra arada kaliyoruz .

-oh my god it's been forever!!