Thursday, May 27, 2010

yerli mali

birkac gun once sessiz sedasiz yeni yasina giren kocama, su dondurdugum karedeki gibi bir dogumgunu partisi tertipleyememenin ezikligi icindeyim... biz iste uc bes kisi toplasip, ayni gun, tereyag ve yumurtadan imal ettigim ve tadi yumurtali tereyaga benzeyen pastanin ustune diktigimiz uc bes mumu ufledik, cay ictik, nice yillar diledik.. siz nerden buldunuz bu kadar kadini/kizi? kim bunlar? niye minileri cekip gelmisler? ve neden alkislayarak adamin ustune yurumekteler? zaten dizi son hizla finale yaklasirken aklimda binlerce soru var.. final bolumu butun sorulara cevap verebilecek mi bilemiyorum.. endiseliyim.

5 comments:

Pratik Anne said...

Hangi dizidir bu?

MorKoyun said...

Behlul desem, Bihter desem..iyisi mi Ask-i Memnu diyim ama sonunu soylemem..:))

La Loba said...

Çekim günü o otelde eğitimdeydim. Akşama doğru merakla Behlül'ü Bihter'i yakından göreyim diye banket görevlisi elemanla çatıya çıktık. Nasıl bir kalabalık anlatamam. Her yerde figüranlar makyaja bulanıyorlardı. Abuş abuş etrafa bakınırken aniden 'Buyrun lütfen' diye bir ses duydum. Meğerse makyöz hatun beni figüranlardan sanmış zorla oturtup makyajımı yapıp Behlül'ün doğum gününe sokacaklardı ki zor kaçtım ellerinden. Hee görebildim ki aşık çifti? Maalesef hayır, çünkü çekim görüldüğü üzere gecenin bir yarısı yapıldı.

Not: O dev gibi görünen çatı kıçım kadar küçük afedersin. Çekim hilesi yapıyo pis herifler.

MorKoyun said...

Ben olsam makyaji alip dalardim direk kalabaliga..:) minileri de orda dagittilar herhal.. sormasak anlatmiycaksin lombikcim oluyor mu?:) boyle sorularimizla el el ustunde kalicaz... gorememissin gerci ama bihter'in on disleri o kadar ayrik mi o da mi cekim hilesi ki?

La Loba said...

Gece yarıları çekim mekanlarında işim ne allasen :)

İş güç gereği böyle otel köşelerinde süründüğüm için bir yerlerde Bihter'i görmem olası. Bu durumda dişlerinin arasına bakmam da mümkün görünüyor. Baktım ağzını hiç açmıyor, 'sizin büyük bir hayranınızım' diyerek yanına gider zorla konuştururum yeter ki öğrenelim değil mi?