Tuesday, August 10, 2010

kucuk sapiklar

kucuk sirlar adli diziye daha fazla kayitsiz kalamadim. bir bolum izledim notumu verdim. ne bicim cakmaymis bilmem ne. kime ne? cok pis tutar zira dizi buram buram zenginlik. gel gor ki butun kizcagizlarin dis problemi var. sen paraya para deme iki tel bir lazer beyazlatmanin belini kirama. su karakteri cok sikici. bildigin mal. tokatliyasi geliyor insanin mutemadiyen. kotuluk timsali aysegulun beyaz badanali suratindan eksik olmayan kirmizi ruj ucuz. jokerle yarisiyor. mini forma alti jartiyerle birlesince ozellikle. o disler ne olum? duzelttiremedin bari beyazlat. blumik baliketli bi kiz daha var, o onemsiz. zaten onemsiz oldugunu dusundugunden blumik. anasi olacak kadin, ebru akel'e kendini oyna demisler adeta. o kadder dogal bir iticilik. cuce sarisin fakir kiz favorim. oskarim olsa veririm. gelelim erkeklere. cetin var. kisaca cet diyollar. bi manyak bi. iyi mi kotu mu anlayamadik. sorunlari var sanki. ilerleyen bolumlerde gayim ben derse sasmam. ucana kacana yazan ali var. tip fakiri. bir de sarisin cucenin abisi var. o ne ayak anlamadim. fakir ama gururlu kontenjanini dolduruyor olabilir. anneler, babalar, acayip zengin duran babanneler araya serpistirilmis. doldur bosalt teknigiyle sahne gecislerine renk katiyorlar. gorunuste sir mir yok ama insanlar birbirini ekseriye bi konusursam s.carsin gozuyle suzuyor. evler mevler guzel gibi. arabalar iyi. kiyafetler rezil. insan bi bakar eder. ne giyiyor bu zenginler. istinye parka iki gun coreklensen yeter. vaktin mi yok, turk moda bloglarini gez. ziyadesiyle ilham al. her seyi de ben mi yazicam canim?

15 comments:

ycurl said...

Ha ha hic gulecegim yoktu. Benim kocanin saptamasi bu. Turk dizilerinde oynayan bu hatunlar neden dislerini yaptirmazlar :))

MorKoyun said...

Birileri birak boyle dogal kalsin daha guzel diyor herhalde:) Dizi ve filmlerden genelledigim uzre Tr'de kimse dislerinin renk ve bicimine dikkat etmiyor.. ya da buradakiler kafayi fazlaca takmis durumdalar bilmiyorum:)

Unknown said...

ahahahahahha:)
ay gulmekten catladim ise gelir gelmez yeeaaaa..dun aksam ben de izledim ikinci kez megersem ayni bolummus, gele gele tekrara denk geldim..

Mutluanne said...

Evet aynen ketılıyorum valla..bende bir bölüm izleme zülmü yaşamıştım o zenginlikle ne alakaysa dost marka süt içiyolardı...yuh artık dedim yani

Anonymous said...

ne diyim ya gunume nese katiyosun

selis

günlük süt said...

Haftalık yorumlarını bekleriz koyunum :)

Berra Bayka said...

süper özetlemişsin gülmekten çatladım yahu :))

MorKoyun said...

Pln, konular cok agir. inception'la yarisiyor mubarek. tekrarlari da izlemek lazim:)

Utkununannesi, dost marka sut ne ya?hic duymadim ben, sadece zenginler iciyor olmasin?:)

Sulucum sen de benim gunume manti katabilirsin mesela?:) Gelinsene artik lan buraya lutfen:))

Sutcum, her hafta her hafta zor:) Bugunlerde Nurettin Senyuva karakterine takildim, bahsetmek lazim bir ara:)

Hello Berra, evet ozet gectim:) yazmazsam icimde kaliyor, huysuzlasiyorum:))

yagmur said...

olay baslikta cozume kavusmus. tesekkurler morkoyun :)

Ebruli said...

Sende fena izleyici değilsin hani! Dizide ki karakterlerin isimlerine kadar hafızanda kalmış. Sakın sonra müptelası olma bu dizinin. Hani derler ya; " en sağlam dostluklar nefretle başlar" diye!

Crebro said...

Ne yorum geldi de çizimlerini kaldırdın bilmiyorum.Ama anlamsız yorumları çok ciddiye alma bana günde iki tane gelmezse elim ayağıma dolaşıyor :)

Çizimlerin de yazılarında çok güzel sen devam et kaldırma çizimlerini saçma sapan yorumlar için.

k.i.s.d. said...

Ya ben çok karşıyım bu diziye yaaaa. Seyredip de reyting yaptırmayın gözünüzü seveyim.

Ayrıca o çizimleri geri istiyoruz. Şunun şurasında bilmem kaç senedir takipçiniz, hukukumuz var bi nevi, lütfen ama!

MorKoyun said...

Afiyet olsun Yagmur:)

Orasi kismet ve hayirlisi:) benim bir diziyi takibe alabilmemdeki onemli kriterlerden biri suresi.. haftalik fragmanlariyla konuya hakim olabiliyorum cogunda:)

Tesekkurler Meltem. Yorumlar, ilkinin anonim olmayan sahibine de belirttigim uzre, cizimleri kaldirmamin asil sebebi degil. Sebep, tamamen kafa dagitma amacli yazip yayinladigim blogda, okurken ya da gulerken dusunduren, benim baktigim tarafindan gorulememeye musayit icerigi bulundurmak istememem. Antisosyel bile olabilirim ama polemikle konu sundurmekten nefret ederim.

Ben cizimde, gec farkedilen kafa yarigiyla ilgili anlamsiz ve salakca bir hikayeye gulerken, okuyanin annenin davranisina ya da kucuk bir cocugun acisina takilabiliyor olmasi, espri anlayisimin sinirlarini gozden gecirmemi gerektirir. yorumcu hakli bile olabilir, karakterleri, benim hikaye anlatma stilimi tanimiyor ki. Aslinda bu kadar kirilgan degildim ama cevaben aciklama yapmam gerektiginde laf yetistirmek yerine cizimleri de yanima alip kacmayi tercih ediyorum son gunlerde:)

Kisd, izlemiyoruz tamam da, dizideki kisi olay ve davranislari kendine ornek alacak, ozenecek, uygulayacak, erisemedigi icin uzulecek ya da kendini degistirecek gerzeklere karismam ki ben. dogal seleksiyona havale ederim:) diziyi kaldirmak, protesto etmek, izletmemek, merak uyandirmaktan baska neye cozum olabilir ki?

Ebruli said...

Yorumcunun birine esinirlenip de; zevk alrak uyaptığın bir şeyden vazgeçmen gerçektende kötü olmuş. Bu durumda "yorumcu" kazanmış ve istediğini elde etmiş oluyor.

Blogda yazı yazmaya karar verdiğinde iyi, güzel, övgülü mesajlara aynı zamanda da sert, anlamsız, ön yargılı mesajlara da açık olmalısın. Keşke eleştiriler saygı çerçevesinde yapılabilse!

MorKoyun said...

omg Ebruli:) soylenecek ne cok soz varmis. sen de haklisin ama elestriler gayet saygili cerceveliydi:) zaten ben bu blogda amacini asan, sinirimi bozan bir yorumcuyla karsilasmadim daha. konularin etliye sutluye dokunmayanlarindan secilmesiyle alakali da olabilir:)
sorun aslinda sende degil bende biraz ayri kalalim, dedim sadece:)) ama bu konu sunmeye devam ederse blogu da inege icirip daga kaciracagim.
hayat beni yormak ne kelime agzima scyor bugunlerde, hiiic yazip cizesim de yok..