Thursday, October 14, 2010

EviHAN cukurcuma

once burda gordum, sonra burda. en sonunda buraya gittim, gezdim, gordum, aldim, taktim. cok sevdim. tanistigimiza memnun oldum Kristin. cok zevklisin, cok samimisin ve yarattigin su tiple kolyemi her taktigimda gulumsememe sebepsin.

notlar:
* blogun ismi yazarken iyi de insan tanisma merasimine morkoyun diye baslayinca cok utaniyor. karizma sifir.
* taksim civari insanlarin cogu cukurcumayi bilmiyor. cukura direk inen yokusu tarif eden, sirma sacli atkuyruklu kuruyemisci ahmet'i, soruyu sallamadan cevaplayan ilk insan olarak tekrar kutluyorum.
* done done eski sokak, yasli adam, burusuk teyze, kedi ve yokus ceken amator fotografciymisim megersem gibi sokaklarda tek basima fotograf cekmekten cekiniyorum. gectigim sokakta oturuyormusum gibi yurumek, caktirmadan, dikkat cekmeden etrafi izlemek sanki daha cazip. makinayi cantaya sokup, kareleri ekseriye hafizama not ediyorum.

6 comments:

Nihan said...

güle güle kullan.boncuklarla da pek hoş durmuş.benim buralara gelirsen haber ver.kahve içer,gezeriz.:))

Noni said...

Oyyyy canım arkadaşımın meleğinden var burada ne güzeeeelll :)
Bende de var bir tane ve aynen her seferinde beni de böyle gülümsetiyor ;)
Kolyeni güzel günlerde kullanmanı diliyorum!!!
Sevgiler...

evihan said...

nice guzel gunlerde kullanman dileklerimle:-)..soguk Chicago'da OKEY oynarken bunu takip beni hatirlarsin:-)))) bu arada blogunu nasil Follow edecegimi bulamadim ki:-)

MorKoyun said...

Nihan senin orlar neresi? gelemesem de icmis kadar oldum tesekkur ederim:)

Tesekkur ederim Noni, kendime benzeyenini bulmak icin Kristini 2-3 saat oyalamis olabilirim. sabirli insanmis vesselam hicbisey demedi:)) sana da sevgiler ve simdiden abartmayanindan bir kis icin temenniler..

Tesekkur ederim, cok takacagimdan emin olabilirsin:) olur da chicago tarafina ugrarsan dorduncu kontenjanimiza yerlesebilirsin:)

-follow isine ben henuz girmedim, linklerin bir kismi yanda bir kismi aklimda..

Unknown said...

ya sen istanbulda misin yoksa yeeaaa:)

YILDIZNAF said...

Merhaba Bilge,

Hosgeldiniz mailini blogumda yeni gordum. Hakikaten hooosssgeldik boylesi bir sehre. Keyifli isinma turlari geciriyoruz. 28 Ekim'deki Cumhuriyet Resepsiyonu'na seref verip, bir de kulagimiza "Morkoyun" desen ne guzel olur.

Sevgilerimizle...