Monday, October 11, 2010

vapurlar filan

yazmak ve mumkunse cizmek istedigim cok sey var. ne yazik ki lafim oldugunda bilgisayarim, internetim oldugunda fis ucum ve genellikle hepsi bir araya toplanabildiginde zamanim olmuyor.

12 comments:

EKMEKÇİKIZ said...

Şehir hatlarının (şimdi İDO oldu ya, hepsi) bu gemisini ya da bu tipteki gemilerini çok severim.
:)

Anonymous said...

Bunalmadin mi daha ustune yuruyen insan kalabaliklarindan, kasa kuyrugunda burnunun dibine giren yabancidan, coplerden, hava kirliliginden, fahis fiyatlardan, trafikten.. don gel hadi, korkuyorum Istanbul'un kotu cadi buyusune kapilacaksin diye. Hani California'da bulusacaktik yakin zaman icinde?

Anonymous said...

ben de.. gunlerdir biriyle gidip digeriyle geri geliyorum, done done bikmadim. kosede simit disleyen tisortlu benim evet:)

ustume yuruyen insanlarla hareket etme kabiliyeti bisiklete binmeyi hatirlamak gibi, kasa kuyruklarinda 'a ne guzel kacaymis bu' diyen ekseriye benim, cop yok ama fingirdeyen kaldirim tasi var adabiyla basmasini gec ogrendim, hava kirliligi yalan su an mis kokulu bir yagmur yagiyor istanbulda, incecik, agir agir, ruzgarsiz, fahis fiyat alisveris sevenin olsun trafik de biryerlere yetisenin, bana ne?:) korkunun faydasi yok cagiriyor bu sehir, geeel geeeel don artik diye;)

mork.

Anonymous said...

en guzel su sarki sozu ozetler artik bizi: neresi sila bize neresi gurbet, yollar olmus memleket.

Berceste said...

Sssst Istanbul'da misin hala. Bir yok oldun, pir yok oldun!

Berceste said...

Ay bir de virusun var senin... Siteye girince baska sayfalar acan. Bir Green Card cekilisi der, bir bilmem ne oyunu. Sebep olan haini bulman dilegi ile...

Anonymous said...

evet hala istanbuldayim, bulusma varsa gelirim ama borek filan yapamam sadece yerim:)

cok aradik taradik bulamadik, desem yalan olur:) sinir bozucu olsa gerek ama zararsiz ablasi, kapativer acilinca.

mork.

Noni said...

Ay özledim güzel boğazı ve süzülen vapurlarımızı :(

MorKoyun said...

o zaman iki tur da senin icin bineyim:) simit de yerim tamam;)

Berceste said...

Peeeh onceden soyleseydin cumartesi gunu toplu bulusma vardi(ben gidemedim o ayri) Ama seni gormek icin bir formul soyle uyalim ona. Mork kim diyordum ben de hey Allahim ya! Soyle o virusune gitsin. Kattigin ekledigin birseyin pesine takilmistir. Yeni blogger zimbirtilarina gec, onlar sana yol gosterir. Ekleye kaldira bulursun keratayi. Sinir ediyor adami :P Soyle simdi, ne zaman, nerede, nasil bulusalim ya da gelir misin borek yemeye, bizim kizla tanismaya :) Hem bu sehir gel gel diyorsa mutlaka gelmelisin, oralada kosturmaktan, araba yikatmaktan iyidir gene de burasi :P

MorKoyun said...

malsef ankaraya donus vakti.. malum bayram gelmeden de kacmak lazim:) bir dahakine diyelim.

Berceste said...

Alacagin olsun senin Mor Koyun! Gelip de seni Ankaralarda bulmak lazim ya... Susuyorum. Sen anlarsin bu suskunlugu nasilsa.