Tuesday, January 25, 2011

masaustu

mis kokulu gulleri kurutma fikrinde degildim aslinda. acabildikleri kadar acip kokabildikleri kadar kokacak, yapraklar dokulup karardiginda ilk gun cekilen fotograf kalacakti geriye. meger planlari baskaymis. daha vazoda suyun icindeyken dunyanin zerafetiyle kuruyup evin gitgide azalan bos koselerinden birine yerlesmeye hazirmislar.

4 comments:

Kiraz Çekirdeği said...

Guller cok romantık duruyor bır de asagıdakı tesadufı bulusma oykunuze de bayıldım. Dostlugunuz daım olsun...

Sacramento Muhabiri said...

Morkoyun hanimcim, nereye astiniz bu kuru gulleri boyle.. umarim manti gibi masanin ustune sermediniz (biz mantiyi buzluga koymadan once masanin ustune koyar kuruturuz da onu andirdi bana). Ha bi de oyle bir paragraf yazarak agzimiza bal calmak olmaz.. bugun bir gazetede maasli makale veya blog yazari olsaydin, hergun belli bir saatte yazini takdim etmen gerekecekti, ustelik tabi belli bir kelime sayisi alt siniri var...

Ebruli said...

Güller ne güzel kurumuş, hepside aynı şekilde...

MorKoyun said...

tesekkurler cekirdekcim,

sakmuh'cigim fotografi bu gulleri sarimsaklasam da mi saklasam asamasinda cektigim icin, tahmin ettiginiz gibi sahte antika masamin ustundelerdi. ayni mekanda yenen kahvalti oglen ve aksam yemekleri yuzunden kenara itilip mecburi romantik dekorasyon vazifesi gorduler bir sure. ilk gun iyi hostu da 2,3 ve 4ten sonra yogurtlu ispanak tabaginin yanina abes kactiklarina karar verip tamamini asortik nisan tepsime monte ettim. yillarca lego ve tetris oynamamin bir gun ise yarayacagini biliyordum..
birgun maasli kose ya da blog yazari olma konusuna belki sonra deginirim:)

bence de, ebruli, ayni sekli almalarinin sebebi buyuk ihtimal yercekimi:)