Monday, February 07, 2011

cay ve kar


yine kar yagiyor. ama bu sefer baska. buyuk buyuk ve tane tane. yavas yavas ve done done. cam onunde meyveli cay keyfi icin en saglam bahane.

3 comments:

karga'nın günü said...

Mor Koyun, rica etsem sizin oraların karına söyler misin, biraz da buralara yağsa. Öyle fazla birşey istemiyorum. İki güncük kafa tatili yaptıracak kadar. Biliyorum sokaktakiler perişan olacak ama iki gün yorganın altından çıkmadan uyuyasım var. Sevgiler...

Sacramento Muhabiri said...

Nesi varmis lastikli carsafin? Ayni yumurta hesabi iste, kokar mokar tok tutar, bu da oyle kirodur mirodur ama saga sola kaymaz, bi kere takarsin degistirene kadar rahatsin!

MorKoyun said...

sevgili Baykusanim, sizin oralarin baharini-gazete yaziyor- 3 gunlugune gonderebilirseniz ben de bir denerim:) haftalardir isinmadik, pozitif derecelere cikamadik, sibirya miyiz kutup mu anlamadik valla:)
ama olsa bilirsin ki dukkan senin:)

yumurta yorumunu tebrik ediyorum, ne onla ne onsuz bizim ev. ama su lastikli carsaflara gicigim. kullanmadigim degil, hepsi lastikli ama bi duz dur utulen katlan insan gibi takil arkadas ya. ne zaman yikansa neresinden kivirsam bilemiyorum:) sinirleniyorum.