Wednesday, February 02, 2011

tarihte böğün

canim kocamin, teleferikle ciktigimiz dagbasinda, isil isil sehir manzarasina nazir, bana yuzuk takdim ettigi dakikalarda, dagin etegine park ettigi arabasinin, camlarinin kirilip soyuldugu gundur. polis molis faslini takiben donuste kirik camlar uzerinde, orta yerine incir agaci dikilen romantizmin serefine gulumsediysem de dondum lan dondum ben o gece. allahsiz hirsizlar bugun boyle mi hatirlanir?

22 comments:

mrtha said...

çok ilginç bir hikaye olmuş sizinki :) daha da unutulmaz kılınmış

MMO said...

Gülmiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum. :)))))) Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. :)

Dört Yapraklı Yonca said...

mor bir koyunun başına gelir böyle şeyler ;))

anteriour chamber said...

Mor koyun faktoru is basindaymis o romantik gunde de :) Olsun ani anidir, coluga cocuga toruna vs. anlatirsin issallah...nice mutlu aniverseriler....

MorKoyun said...

herseyde bir hayir ekolu diyorsun Gok:) peki ozaman:)

amin diyelim daha mutlusunu sana dileyelim Ayazmacan, acik istek hattina tabiyizdir belki?:)

Yonc, evet yagmur bulutum dogustan, illa ki bi seylik cikacak:)

insallah AntChamcancim da bisi sorucam, senin blogun nerde allasen? bunca yillik hukukumuzda simdi aklina geliyor sormak dersek ben sanki hep okuyormusum da senin kim oldugunu bilmiyormus gibiyim:)) boston'da yasayan kuzenim misin yoksa yaw??

MMO said...

Açık istek en güzel bişey! :)

Sacramento Muhabiri said...

cok romantikmis, kiskandim dogrusu ne yalan soyliyim, aramizda yabanci mi var.. benim okuzcanim "yaa bu boyle olmuyor ben bankayi kiriyorum git gel git gel ucak parasi, evlensek ne dersin?", "iyi olur, ne fark eder, zaten bizimkiler hayatta izin vermez benim gelip seninle kalmama baska turlu" Sonra ki dugun hazirliklarinda "yaa bosver ne stres ediyosun pastamizi yer cikariz" Dugunde pasta da yiyemedik birbirimizin agzina caldigimiz birer cataldan baska, ama super eglendik!

anteriour chamber said...

Koyuncanim, keske bi blogum olsa dukkan senin. Cok isterdim bi blogum olsun yazayim edeyim ama hic dilimden, elimden gelmez dusunduklerimi guzelcene senin gibi okunasi yazayim paylasayim.Yeteneksizligimle barisik olup sadece boyle guzel bloglari takip ederek gunumu gun ediyorum diyeyim ben sana :) Maalesef Boston Turk camiasina giremedim :( Ama senin kuzenin benim de kuzenimdir, yolda gorursem hele de kar kuruyosa hemen kucaklarim. Ama senin eski ev arkadasin Esra'nin NC'deki bi arkadasi dolayisiyla uzaktan bi hisimligimiz var sanirim :)Didimin didisi ama olsun :)

MorKoyun said...

ben surekli biseyler istedigimden arasira hatti acik yakaliyorum:))

bak biliyordum biyerlerden tanidik cikacagimizi, yeni gelistirdigim teoriyle herkes herkesin bi sekilde tanidigi cikabiliyor zira:)) zaten su hayatta cok gezen ve cok bilen komsucan Esrayla arkadas olduysan bir kere o zaman dunyanin yarisina hakimiyet sansin oluyor:))) kuzenleri bulman zor ama sahil parklarinda enerji patlamasi yasamis insanustu kosturan bebe gorursen o kesin bizden:))
son olarak ne zaman yazmak istersen yapilmis blog var gonder basalim ben de ense yaparim:)

anteriour chamber said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation

aha iste bu teorinin dogrulugunu da bi kere daha ispatlamis olduk. Esra'yla cok kisa bi hasbihalimiz de olsa seni ogrenmis oldum bu da bence gayet kisel oldu :) Bundan sonra sahilde veya Charles river kenarinda kosanlara daha bi alici gozuyle bakcam :)

Anonymous said...

Olaya adimin karismasi nedeniyle mudahale hakki dogdu, oncin yaziyorum. anterior chamber arkadasim affedersin ama ben seni cikartamadim. Kimlerdensin acaba? Hani cok iyi bisi yapmisim seni morkoyunla tanistirmakla bence herkes morkoyun okumali ama bu anterior chamber ismi bana hic tanidik gelmedi cok merak ettim esasen.

Esra celebi komsucan

anteriour chamber said...

Cok bireysel bi hareket olacak morkoyunu da alet etcem kimlik aciklamasina ama olsun,selam Esra,
anteriour chamber ismini cikarma ihtimalin neredeyse yok ama kimlikleri aciklayalim.Ben Aysegul. Nurcan'in gorumcesi :) Kisa hasbihal Nurcan'la Ali'nin dugunu vasitasiyla, morkoyun bahsi de senin uzerinden Nurcan'in vasitasiyla olustu.Viva Sarkoy!Tesekkurler, Aysegul.

Anonymous said...

Muhabircim biz de cok eglendik sizin dugunde, ben halaybasimsi tavir icindeydim pek oturdugumu hatirlamiyorum:) sanirim kendi dugunumde de pisti kaptirmadim, zaten ne cabuk bittigine sasirmistim:)

Ooo Esranimlar yorum birakmislar:) daha sik soz hakki doguralim bari. siz takilin Anteriorla biz yeni postlara gectik:) ayrica zaten Nurcan'da benim kaynimmis megersem.

mork.

anteriour chamber said...

Benim bu posttaki dosegim sicak geldi. Bi sure daha takilmayi dusunuyorum koyuncan.Yeni postlari severek izliyoruz :)

Anonymous said...

Ooooo anterior hemserimmis meger :))) Merhaba Aysegul, hani bi an aklimdan gecti Boston lafini duyunca ama yine de pek muhtemel vermemistim. Cok guzel bi tesaduf oldu, hani dunya kucukte bu kadarini beklemiyodum. Morkoyuncum kusura bakma senin blogu yine kurnaya cevirdik :)

Anonymous said...

estaf. lafi mi olur, sicaklik iyi mi atayim mi daha odun?:)
Anteriourcum Komsucana ulasmak istersen bana mail atarsin forward ederim, ha ne isin olacak zaten izini zor kaybettirdiysen o baska:)) siz burda takilin ben asagida biraz sesli dusuneyim:)

acaba blogu tamamen bu islere mi acsam diyorum, sevenler kavussun, kayiplar bulunsun, hatta cinayet filan cozeriz..

mork.

Anonymous said...

yanliz Anterior hemseriyse 'acik denizden gelen ganimet' ya da 'kiyidan laylon posetle yuzup yemege midye toplama' hikayeleri de vardir kesin.

gittim.

mork.

Anonymous said...

yalniz bizim o eski midyelikleri hep denizanasi basmis komsucan. bu sene laylon torbamla ufka dogru kulac atip karnimdaki midye tavanin hayallerini kurarken kafamx5 kadar bir devasa denizanasi yolumu kesmesin mi! cigliklari basarak geri kactim, midye tavam da ruyamda kaldi. yaa simdi midye tava deyince bizim mutfagi sampiyon kokorecciye cevirdigimiz gunler aklima geldi... hey gidi tey teyyyy....

anterior chamber said...

tebe emseriyiz bea komsucan! dunya kucucuk be kizanim.

koyuncan, korkarim benim cay bahcelerinde 9/8lik gobek atmalardan baska eglenceli bi anim yok komsucaninkiler gibin ama olsun.Sarkoy cok bozuldu :(Marketten aldigimiz midyeleri copsise dizer olduk :(

Blogun ayrilanlarin kavusmasina, sevenlerin bulusmasina, kuslerin barismasina vesile olmasina dogru cark etmesini destekliyorum. Bi de alttan verdik mi Baris Manco'nun gulpempesini dev bi olay olur.

breynstorming....

MorKoyun said...

demeyin, bitti gitti canim mideyeler ha. hikayeleri de masal olur artik:) eski gunler gibisi var mi, simdi olsa bagirsak bulur kokorec de yapariz:))

bi dusundum de belki yapmayiz.

topluyorup artik burayi ne diyosunuz:)

anteriour chamber said...

kapinin onunde oynamayin gidin kendi kapinizin onunde oynayin der gibi bi his aldim ama olsun :)
Koyuncan sen bize bakma kapa postu:)

Baska postlarda bulusmak uzere esen kalin :)

MorKoyun said...

yooo yoooo, blogspot izinsiz hamam kullanimina ihtar verecek ondan endiseliyim:))