Tuesday, September 18, 2012

bir iskambil falinda cikmistik birbirimize


hayatim boyunca hicbir muzik akiminin surekli takipcisi olamadim. bir sure bunu bir kac sene sunu belki biraz onu sevdim begendim dinledim. bazen baskasina ozendim -ac/dc- bazilarina sevgiyi abarttim, yillarca konserlerinde yasadim -yeni turku- sonra bazilarinin isminden bile tiksindim -celinedion-.. butun zamanlar boyunca, iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve saglikta, o degil ama ben olunceye kadar vazgecmeyecegim tek kisi Teoman'di/olacak. evlenirken de banttan yine o caldi. 10 senelik birlikteligin uzerine cakilan imzayi takiben, hic hesapta olmayan mavi isikli bir dugun sahnesinde, irice bir nikah sekeri tadindaki gelinligin icinde, zat-i muhtesemle dans ederken, zaten, sarkiyi baskasi soyleyemezdi. bir kere sevince baskasi sevilemezdi ve bazen kucuk bir an icin omur bile verilirdi pek tabii.

sonradan nikah davetiyemize donusen bu cizimin sarkisi kupa kizi sinek valesi'ydi. nereden mi cikti simdi aksam aksam? yine, ansizin radyodan firlayan sarkiyla hafizadan akla dokulen anilar... anilar. coskunsabah.. ispanyola ve butun sarkilarim sana. ah mariya!

12 comments:

günlük süt said...

Seviyom kız seni :)

Zuzu said...

Süper yazıyorsun! Ölüyorum gülmekten:))

Hulyalar said...

wayyy;seni bunca begenmemdeki bir sebepte buymus demek!vay be!

Ebruli said...

Celin Dion dan neden tiksindin, merak ettim doğrusu?

MorKoyun said...

a ben de:)

ben de!

ehem..

cok bagiriyor mesela:)

günlük süt said...

Sen de seni sev tabi :P

MorKoyun said...

seviyorim ama kimi
en tatli birisini
nasil anlatsam bilmem ki
illa ki siir mi yazayim sut ki?

günlük süt said...

Morkoyunum, güvensiz bünyenin iflah olmaz alışkanlığıdır onay istemek, affedesin, sevmeye devam edesin :) Gene de şiir yazacam dersen ona da yok demeyiz, zira biz o çiçeği sanatçı kişiliğine de gönderiyoruz :)

Cocukla Cocuk said...

Nikah davetiyenize, şarkılar eşliğinde anılarınızı anlatmanıza bayıldım. Teoman kimse onu bırakmadan müziği bıraktı :)

MorKoyun said...

siir bir sabah ansizin icimden geldi:) oyle ansizinmisti ki son satiri hatirlayamadim ve baglayamadim. gunler sonra gayet alakasiz bir vakit bambaska birsey yaparken ispinoz laaaan, ispinoz kusu gibi seklinde tekrar yaparken buldum kendimi:)) bu da boyle bir animdi iste..

cocuklacocukcum bir tanisan beni sizi mizi atarsin kenara sarilip opersin valla:) ben de begenmene sevindim, yeni post yok diye yorumlarin suyunu cikariyorum gordugun uzre. bakalim ne kadar uzayacak daha:) sevgiler..

günlük süt said...

:D seni sevmeyen ölsün kız, insanın her postta okyanus aşıp yan komşun olası mı gelir, geliyor valla :)

Anonymous said...

koftesin sen, ben de sevdim seni birkere vazgecemiyorum, taaa o 12 yasindaki ciliz halinden bugune dek... Selis