Tuesday, April 30, 2013

dikise devam

ben susayim kediler konussun..
yakinda (arcelik servis ustasi zaman birimiyle) bu etekleri etsy'lemeyi dusunuyorum. masami, bohcami ve kafami toplayabildigimde..

5 comments:

günlük süt said...

Memlekete dön de beraber dükkan açalım kız, süper çırak olurum :D

dikiş-terapi said...

lûtfedip birine biyik yapmissin da su tepesinin ustunde duran kediye de agiz yapsaymissin keske. cok merak ettim ne derdi ki? etekler cok guzel, cok sevdigim halde ben bi turlu hizasiz bi sey yapamiyorum. blogumdaki yazilar bile iki yana yasla komutu ile hizaya cekilmistir. askerî egitim almis gibiyim...

MorKoyun said...

Dukkan mi? Sut'cum bazi sabahlar evimin perdelerini acmaya vaktim olmuyor desem:)) Zaten maliyetine hediye tarzi satis soz konusu simdilik, ticaret kafasi olamadi bir turlu bende:)

Himmm evet biyiklari birine yaptim, onun sozu geciyor etekte:)) tepedekinin kesilmis sanirim biyigi dengesiz geldi biraz gozume:)) biyik yapayim derken gozleri cikartmaktan korkmus da olabilirim cunku hersey bittikten sonra makinada cevir cevir dikiyorum hayvanati:)
Bu konu ustune basli basina bir post yazabilirim DikisTerap'cigim. Askeri egitimle dikis diken bir annenin kiziyim ve hizali, tegelli, milimetrik duzenli seyler beni boguyor:) Su etegi ve diger diktiklerimi annem gorse-malesef internet kullanmiyor-makinami elimden alir:))) Cocuklugumun diger detaylarini da dokulmeden sevgilerimi iletir bir sonraki postta gorusmek uzre derim:)

günlük süt said...

Ben senin perdelerini de açarım, yemekini de yaparım, evini de kakılmışlarım, muhasebe de öğrenirim, yeter ki kurtar beni bu mühendis kübikinden :P

MorKoyun said...

ok ozaman bekle yolumu:)