Monday, May 05, 2008

Kisi hasin gecen iklimlerde bahar baslibasina heyecan sebebidir.
*

8 comments:

Aydan Atlayan Kedi said...

İşte bu iyi geldi...

cinar said...

yaaaaaaaaaa o koaladan ben de istiyoruuuuuuum!!

müzi said...

morkoyuncum, bir sey sormak isterim. gul agacinin dibine gomuyoruz dilekleri de, ertesi sabah dilek kagitlarini topluyor muyuz? kimisi topluyor kimisi birakiyor. seninkiler tuttugu icin, sen nasil yapiyorsan biz de oyle yapalim istedim.
sevgiler :)

Ebruli said...

Inanilmaz sirin mi, sirin bir foto olmus. Bayildim...

Tatli Hatiralar said...

hmmm ... ben anladim bu sozu ... olay cok tanidik geldi :P

MorKoyun said...

Gecikmis yorumlar icin kusra bakilmasin, gezmekle mesgul idim.
Aydanat.,afiyet olsun. Cinar, cizgifilmini izle bir daha dusun;) Muzi, cevap hala ise yarar mi bilmiyorum ama ben dileklerimi gommekten yana degilim:) Agac altina birakiveriyorum.
Tesekkurler Ebruli,Tatlihat., karasla iklimde yasayanlar anlar bunu:) Agaclara tirmanasi geliyor insanin iki gunes gordu mu:)

Anonymous said...

senin bu postunu ilk defa okurken ben de yaban eldeydim. hiç hıdrellez dileği yapmamıştım hayatımda. okur okumaz o gün hıdrellez sanıp elimde kağıda yazılmış dileğimle dışarı çıkıyordum ki dönüp hıdrellez ne zaman diye googleladım. 6 mayısmış deyip oturdum yerime.
ertesi gün öğle saatlerinde öğrendim ki 5'i 6'ya bağlayan gece yapılmalıymış o iş. çok üzüldüm. sonraki günlerden birinde çevreyi dolaştım. baktım zaten hiç gül mül de yok ortada. azıcık teselli oldu. :)

cinar said...

Çizgi filmini seyrettim ya, biliyorum onu. Ama sonunda iyi oluyordu :) Eğitilebilir yani :))