Tuesday, January 12, 2010

ustalara saygi

evlerin, aman canim ne geregi var, kontenjanindaki urunler cesitlidir. bazi evlere su isiticisi (ketil) giremez, bazilarina klima. kimisinde bulasik makinasi fuzulidir kimisinde mikrodalga. kurali ihlal eden bir istisna varsa, o da, yuzyillardir degismeyen teknik donanimi (ates cikaran kablo ucu) ve dengesiz tasarimiyla (el yakmadan ust kapak acabilitesinin imkansizligi), ulkedeki HER eve sizabilmis bu izgara.
saygiyla selamliyoruz.

10 comments:

Unknown said...

Super biber kozlenir bunla. Canim jet:)

aysikukedisi said...

ahaha bu, bu çok doğru. gözlerim yaşardı okurken.

Bensel said...

Her eve sizabilen izgara deyip gecmemek lazim, kendileri candir, canandir, her zaman yanimizda olmus, her istedigimizi kosulsuz ve ustelik tam da istenildigi yapmistir.
Omur boyu takdirliktir.

Pratik Anne said...

Allahim,
Bizde de vardi. Ama cok guzel kofte olurdu bunda. Kurutmaz kofteleri bu meret. Bak simdi resmen damagimda hissettim koftelerin tadini. :)

Hulya said...

:))))))

Pinar said...

Daha gecen gun bundan bahsediyorduk biz de! :)

Anonymous said...

yalnız bu resimdekine ne kadar kötü bakılmış.

Bebek ve Nİkah Şekercİnİz said...
This comment has been removed by the author.
Bebek ve Nİkah Şekercİnİz said...

hehhe bizdede var bundan..Geçen sene 30 liraya almıştım..ananemde bile vardı bundan:)..şu aralar kestane yapıyorum.yazın mısır köfte çöp şiş biber közleme ne istersem yapıyorum..tek sorunum seninde sölediğin ve beni çok güldürdüğün:))dengesizliği..tasarım sıfır ama işlevsellik süper..

gibi said...

İşte kadim dost:) Yıllarca baba evinde kullanıp evleri ayırdığımızda babamın ablama ve bana aldığı her evin bir köşedsinde olması gerekn mükemmel ızgara. En kısa zamanda fotoğraflayıp sitede tanıtacağım -zira mutfakta çok kullanıyorum-burada görünce yorum yazmadan duramadım:)