Sunday, April 04, 2010

sevdik

3 Nisan 2010, Chicago

5 comments:

Pratik Anne said...

Ooo, hosgelmissiniz (ve muhtemelen donmussunuz). Paypal masasindan gectiyseniz karsilastik demek ki. :)

MorKoyun said...

Ayni sehirde dolastigimizi yeni fark ediyorum:) Evet evet gectim, her iki taraftakinden de..Birinde (sag) bilekligim takildi digerinde (sol) arkadasiminki kangren olmadan once gevsetildi:)

Pratik Anne said...

Sag masadaki ilk isminizi soran sarisin bendim. Benim iki yanimdaki Gece yolculugu Moonshine'di. O da biletinizi verip bilekliginizi takiyordu. Sonra tekrar bizim masaya da geldiniz mi bileklik icin? hatirliyorum galiba. Makas ariyor muydunuz?

MorKoyun said...

Ben listeden isim bulan sarisini hatirliyorum, saclar da fonluydu diy mi?:) Internetten basip geldigimiz kagidin ustunde isim yazmadigindan kucuk capli bir kaos yarattik sagdaki masada:)) Benim bilekligimi yasli bir bey, taki merasimindeymisiz edasiyla takarken, 'gevsek birakiyorum rahatca oynayin' dedi:))

Sadece soldaki masaya geri donduk, el becerisiyle bilekligi soktuk makas sormak hic aklimiza gelmedi.. Tanistigimiza memnun oldum, pembe cicekli fularli, kot ceketli, kirmizi babetli, fotograf ceken mini etekli kiz baskili tisortlu de bendim.

Keske birbirimizi buldugumuz gibi, 'oturun caprazdan goremiyoruz!' sitemiyle konserde cosan seyirciyi kusturup yerine yollayan suratsiz teyzeleri de bulabilsek :)

Pratik Anne said...

hahaha evet o listeden ismi bulan fonlu sarisin benim. kirk yilda bir fonce cektirdim, ise yaradigina sevindim. hos chicagomun meshur ruzgarinda iki uc kere altust oldu gelmeden evvel ama olsun.

Ben seni ayrimsayamadim ama ismini soylesen hatirlarim dermisim. Ismi hatirlarim da yuzunu cikaramam kesin. Bazi ciktilarda yoktu cunku hakikaten. Bilekligini takan Kemal Beydi.

Dansedenlere uygun ortam yaratip, oturark dinlemek isteyen teyzeleri de rahatsiz etmeyecegimiz bir ortam ayarlayacagiz bir dahaki sefere insallah.

Haftasonu Prof Ataov var (ben gidemeyecegim), Sonra mayis'a festival var. Bir ara tekrar karsilasiriz insallah.