Monday, June 06, 2011

skinny

aklimda yazacak hic bir sey yok. her sabah gazeteyi aciyor suruynen ilginclik okuyoruz zaten. bir de buraya yazmanin ne alemi olabilir? sipsicak ve nemli gunlerde sip sip terliyor, survivor'da konusan yasam formlarini inceliyor, 14 yillik antika masamizda uzun ve lekeli kahvaltilar esliginde cay iciyoruz. her sey iyi hos ancak cay gercekten de harareti keser mi henuz karar veremedik...

resim mi? yo yoo kurs arkadaslarimdan biri poz vermedi hayir, iskelet bey/hanim getirmisler sinifa. cizdik boyadik. bizzat kendiminkini kirdigimdan biliyorum, o gogus kafesi kemikleri ne karmasik bir ortam! resim yaparken icimin bu kadar daralabilecegini hic tahmin etmezdim dogrusu. haftaya canli model geliyormus, portre calisacakmisiz.. su ana kadar calistigimiz modeller ve kirik hayaller sebebiyle biraz tedirgin oldugumu soyleyebilirim.

6 comments:

Anonymous said...

cay harareti gecirmez, aksine vucudun daha cok sivi kaybetmesine sebep oluyor, benim burada arkam donarken, sen nasil oluyor da sip sip terliyon?

MorKoyun said...

sen kimsin ora nere? buyuk ihtimal aircondition'dan donuyordur senin de arkan..
ayrica cay harareti kesmiyorsa neden yuzbinyildir anneler bu lafi tekrarliyor ve manyakotesi sicakta inatla cay demliyor?:)

Gezi/yorum... said...

Atalet, yorgunluk, bıkkınlık, monotonlok hepsi var.. bizde de var...

Wicked_Stardust said...

resmi cok begendim. meyvelerden bu yana buyuk gelisme var. ellerine saglik.
p.s. cayin psikolocik bir hararet kesiciligi var sanirsam

MMO said...

Ama çok güzel olmuş bu.. Bendeki resim aşkını uyandırıyosun valla. Bi de parisbreakfasts diye bi blog var. Pastaların, makaronların çok güzel suluboyalarını yapıyo. Check it out dude awyeeee :)

Berceste said...

Allahim bir iskelet bu kadar mi gulen yuzle cizilir :) Muhtesemsin :) Yok yok sonradan senin yazdiklarini okuyordur da ondandir :P