Wednesday, June 13, 2012

neden mi delirdim?...1

yeni tasinilacak eve, alinmasi, olculmesi, bakilmasi, begenilmesi, uydurulabilmesi gereken zibilyonlarca eksik (klozetin kapagi, dolabin vidisi, kapinin hicisi, onun bunu, bunun suyu...) sebebiyle yapi malzeme dukkanina birakilan Bey'in, cocugu besleyip, altini degistirip, egleyip, sallayip, oynatip, saatlerce oyaladiktan sonra dukkana donuldugunde, gecen surenin tamamini uzangacli metre standinin onunde secim yapmakla gecirdigini gormek. ki ayni cocuksuz sure bana verilse bizzat aya gider donuste evin haftalik alisverisini de yapiverirdim.

anliyorum cok cesit var, hangilerinde metrik sistem hangilerinde inchler footlar var acip bakmadan anlasilmiyor ve uzangacli metre tamirat islerine baslamak icin cok ama cok onemli bir adim AMA yine de olayin hemen sicaginda komsu standdaki alet cantalari gosterilerek 'bunlar da guzelmis haci' bakisi atilan sahsimin cildirmak icin hakli sebepleri oldugunu hissediyorum.

6 comments:

Asortik Krep said...

Daha çıldırmak için çok nedenin olacak , daha bu ne ki ;))

İntikam almak istersen ara beni :))

Büyük baldız Asortikkrep :)

karga'nın günü said...

Te Allahım sıcaktan kavrulurken epey güldürdün beni ilahi. Erkeklerle alışverişe çıkılır mı? At bebişini sırtına yap kendi alışverişini, onlar ayda yaşıyor ayda.

Moonshine said...

Tasinmissiniz buralardan, gorusemedik, neyse napalim. Bebisle yasamda kolay gelsin madem yeni hayatinizda :) iletisimde olmak dilegiyle.

Anonymous said...

Hep aynılar...yalnız olmadığımı bilmek bana ii geliyor...teşekkürler ;)

Ebruli said...

Nasıl da haklısın, çıldırmakta...

k.i.s.d. said...

seni Nurturia'ya beklerim, çıldıracak pek çok şeyi konuşup rahatlarsın:))