Thursday, January 17, 2013

overlok-man

Bugunlerde hayatimi bir superkahraman tadinda yasiyorum. Gunduzleri enerjisi hic azalmayan Lila pesinde dortnala, geceleri dikis makinamin basinda, cay, ihlamur ve pastil yanimda.. evet hala hastayim, doktor ziyareti ve bir kutu antibiyotige ragmen. Annem telefonda cikmayan sesime ithafen, kizim dinlemeden gecmezz dedikce, mutemadiyen agriyan kafamdan yeni projeler firtliyor. Bakalim kim once pes edecek, domuz kuslu gribim mi ben mi.
Giyinmeyi, suslenmeyi, takmayi ve takistirmaya cok seven bir kizim oldugu icin mutluyum. Ben giydirdikce mi boyle oldu yoksa hep mi boyleydi bilmiyorum ama daha simdiden annesinin tuhaf tipli komik hayvan figurlerini en az annesi kadar komik buluyor.

19 comments:

Berceste said...

Biz de isteruk bu jilelerden!

Wicked_Stardust said...

Harika olmuş bu elbiseler. Bayıldım.

küçük Joe said...

muhteşem olmuş. fikir vermek açısından bir kadın kendi çocuklarının çizimlerinden oyuncaklar dikiyordu. Bayılmıştım. Aplikelere de aynı şey yapılabilir diye düşündüm.

MMO said...

Grip virüsleri de her sene palazlanıyo mu ne? Bu duyduğum kaçıncı geçmeyen vaka. Çok geçmiş olsun canım.

Elbiseler harika olmuşşşş ya!Ellerine sağlık. Tatlı Lila'cığımı da öpüyorum. :)

anterior chamber said...

Amanin ne guzel olmus kuzunun cicileri oyle! Annesinin cizimlerini giyecek olmasi da ayri bi sekerlik ve hava katiyor olaya :) Gecmis olsun diyorum ama bi suredir geceyazmamis bu nalet grip...Artik vaktidir. Commenterlarin pozitif dusunceleri kovsun diyorum gribi bunyenden. Kanimca antibiyotikten daha iyidir.Getwelsuun....

dikiş-terapi said...

Bildiğim bütün hayret ve şaşkınlık belirten nidaları seslendirdim, duydun mu? Kostüm işinden sonra şaşırmamam lazımdı. Mükemmel !!! Güle güle giysin. Öptüm kuzunu.

MorKoyun said...

size balik tutmayi ogretecegim concisler:)) ne dersiniz?

MorKoyun said...

buyuk bedeb calismiyoruz ama kumas esnek girerim icine diyorsan haber ver:))

MorKoyun said...

olur tabi guzel olur ancak su asamada bizim hanimin cizimler asiri soyut:)) belki kumas deseni olarak boyanabilir:)

MorKoyun said...

bilmiyorum nasil bir virusle karsi karsisayim ancak pztesi kulak burun bogazciya gidiyorum. hala koku ve tat alamiyorum, cok mutsuzum bu konuda:(
o da seni oper, cok sahane opebiliyor artik senkron tutuyor ses ve temas sirasinda:))) yanliz herkesi ve herseyi opmeye basladi biraz endiseliyiz:)

MorKoyun said...

tesekkur ederim chambercan artik bu doktorda iylestiremezse beni netten helva tarifi ariycam:))))hep ikileme dusmusumdur irmik mi un mu diye...

MorKoyun said...

aslen bu yazinin altinda special thanks kismi dikisterapiye ait:)) her ne kadar kalipsiz kafama gore kessem, sag kol oyugu soldakini tutmasa ve nice hatalar olsa da beni icin on ve arka parca astarlamak en kolay is artik:) tesekkur ederim Nuraysan:) sanirim ben boyle dogaclama ve yamuk seviyorum, ev makarnasi tarhana gibi hissettiriyor:)
operiz

Nuray said...

Neeey:)) Bi de kalıpsız mı kestin? Ben kalıpsız don bile kesmedim ömrü hayatımda, cesarete bak. Saygı ile eğilirim önünde. (Göndereydim bi kalıp)

Ebruli said...

Nil'e diktiklerine bayıldım. Çok şirin hepside. Bir an önce iyileşmen dileğiyle...

Ebruli said...

Çok özür diliyorum. Nil'e değil Lila'ya demek istedim. Sevgili Laçin'in bloğundan sana geçince onun kızıyla isimler karıştı...

Anonymous said...

kalipsiz cok heycanli tavsiye ederim:)

Sorun degil Ebrulicim, bizdeki de Nil'in kivircik sacli versiyonu, baya benziyor tipi:) tesekkurler yeniden iylestim sayilir.
mork.

Hepimiz said...


Allaamm yareppim, bir insan hem yazar hem diker nassı oluyor? osijenim kaLmadi, tihandim.

Manxcat / KuyruksuzKedi said...

5,5 aylık hamileyim. Kızımız olacak hayırlısıyla :) yaptıklarınızı görünce bayıldım. keşke ben de anlasam böyle kesmekten biçmekten :(

MorKoyun said...

hepimizcim, is guc olmayinca her sey olunuyor:)

tebrik ederim manxcat:) cok sanslisin, dunya gercekten de kucuk kizlarla daha guzel bir yer:)) bosver kesip bicmeyi, bir sure temel yasam fonksiyonlarindan baska seye ihtiyacin olmayacak zaten:) daha varmis ama simdiden kolayliklar ve iyi sanslar diliyorum dogum icin, kiztosuna sevgiler:)